Hae
VillaNanna

Joulun herkkukaakao

Yksi lahja on tyttäreni lahjalistalla joka vuosi. Se on joulun herkkukaakao, monet käyttää nimitystä lumiukkokaakao tai jotain vastaavaa. Meille se on ollut jo yli 10 vuotta ihan vain herkkukaakao. Tähän hommaan ei paljoa tarvita. Vain muutama ihana tarvike ja lämmin mieli. Purkit ja purnukatkin löytyy omasta kaapista, lasipurkkeja kun kannattaa säästellä pitkin vuotta, niin joulun alla on sitten purkkeja, joita hyödyntää lahjoihin. Tämän herkullisen lahjan voi piiloittaa lehden sivusta tehtyyn lahjakassiin ja pakettikortin voi tehdä ihan jämistä ja roskista mitä aina askartelusta jää. Yksi pakettikortti idea löytyy täältä.

Tämä lahja on hyvin maistuva ja herkullinen.

Lahjoissa on se ihana juttu, etteivät niiden tarvitse olla mitään valtavan suuria ja kalliita, vaan joskus riittää ihan pieni muisto, joka maistuu niin hyvälle. Kaikenlaiset lämpimäiset ja herkut ovat niin hyvä lahja. Toinen aivan huippu lahja on se, että laittaa vaikka suklaamuffinien kuivat aineet kerroksittain lasipurkkiin, tekee itse ohjeet muffineihin. Ja lahjan saajan ei tarvitse kuin lisätä nesteet ja kananmunat ja laittaa uuniin. Erilaisia vaihtoehtoja on monen monta.

Joulun herkkukaakao

Tarvikkeet:

 • Lasipurkki
 • virkattu liina
 • narua
 • kaakaota
 • vaahtokarkkeja
 • piparminttu karkkikeppi

Lado kakkaota ja vaahtokarkkia pohjalle reilusti ja lopuksi pintaan oma kerros vaahtokarkkia. Kiinnitä piparminttu karkkikeppejä lasipurkin ulkopuolelle, jos eivät mahdu sisäpuolelle. Sulje lapsipurkki ja koristele. Voit nuoremmille tehdä erilaisia joulupukkeja tai lumiukkoja lasipurkeista.

Oma lasipurkkini on kierrätetty, sisältö syöty ja purkki hyvin huolellisesti pesty ja keitetty. Näin saa kaikki jäämät ja hajut pois purkista. Myös etiketit saa hyvin pois.

joulun herkkukaakao

Ihanaa päivää kaikille!

-Melissa-

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

Lue myös:

Pehmeät paketit lapsille

Jämät pakettiin

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo vie taatusti kielen mennessään! 🙂

 2. Anna | Tämä matka -blogi kirjoitti:

  Itse olen ostolakossa, joten tällaiset lahjaideat lämmittävät mieltä. Ei enää turhaa tavaraa kellekään, vaan mielummin aito muistaminen.

 3. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Aivan ihana idea ja tällaiset syötävät lahjat on kivoja ideoita. Ei jää turha roina nurkkiin pursuamaan vaan saa oikeasti käyttöön 🙂

  http://www.glitteriaddikti.fi

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Nami ja ihana lahjaidea! 🙂

 5. Sonja kirjoitti:

  Ihana idea! Noi purkit on niin ihana lahja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *