Hae
VillaNanna

Kurkistus vaatekaappiin

Tervetuloa mukaan katsomaan vaatekaappini sisältöä!

Ei ei, en ole avaamassa teille vaatekaapin ovia ja kuvaamassa tänne niitä röykkiöitä mitä kaapeista tulee ulos. Keskityn vain muutamaan pieneen juttuun mihin olen takertunut tänä syksynä. Niin kuin olette huomanneet, niin minulle tuo 80-luku on aika vahvana päällä ja olenkin sen vuoksi kaivellut vanhoja kasarilehtiä esiin, joista olen katsonut neulemalleja sekä kaavoja. Volankihameet ovat yksi osa tätä prosessia. 

Eivät kaikki vaatteet kuitenkaan ole niitä kasarihärpäkkeitä vaan muutakin löytyy, edelleen ihan perusvaatetta töihin sekä vapaa-ajalle sitten enemmän hörhelöä ja romanttista härpäkettä. Oikeastaan siis kaikkea mahdollista syksyyn. Tähän samaan vaatekaappikurkistukseen tullaan postaamaan sellainen pienten vaatemuokkausten postaus, jossa näytän miten vähällä muokkaamisella saa vanhasta vaatteesta ihan uuden. Suuria taitoja ei näihin tarvita. 
Olen pyörinyt Pinterestissä aijempaa enemmän, ihan etsimässä erilaisia yhdistelyideoita ja löytänyt paljon ihania asuja, joissa parasta on se, että lähes jokaiseen asuun löytyy minulta kotoa jo omat vaihtoehdot. Pinterest on todella hyvä paikka idealöydöille. Suosittelen lämpimästi paikkaa, siinä on yksi huono puoli ja se on koukkuuntuminen…Siihen tosiaan jää koukkuun. Koko ajan löytää kaikenlaista mitä haluaa testata… Vastaus siis monia askarruttavaan kysymykseen, mistä saan ideani? Pinterest on yksi paikoista.
Virkkausharjoittelut alkaa, kirppiksillä on edullisesti lankoja, joilla opetella.
Olin elokuun alussa kiertelemässä hiukan kirppareita ja yksi asia, joka minulla tällä hetkellä on hakusessa on irtokaulukset. Olen tehnyt niitä paljon itsekkin mutta nyt olen ostanut muutaman valkoisen ja niillä saa aika helposti muutettua asua. Näitä kauluksia saa ainakin Kierrätyskeskuksesta (Nihtisillan myymälä), jos niitä vielä on. Myös näitä irtokauluksia on tulossa siihen muokkauspostaukseen. 
Syysvaatetuksen ykköset!
* paksut neuleet (mekot+paidat+neuletakit)
* ohuet neuleet
* lyhyt lahkiset housut
* pallokuosit, tweed, kukonaskel
* murretut värit
* kaulahuivit
* Kävelykengät ja nilkkurit
Ripauksella sarilukua tietenkin. Mutta tässä on tämä minun listani, mitä minun ajatukseni tästä syksystä pitää sisällään. Monet noista voi tehdä itse, tuunaamalla vanhoista, mutta palataan siihen myöhemmin. Samoja kuva tosin taitaa tulla tuunauspostaukseenkin mitä tässä postauksessa on tai sitten ei. 
Kuvissa näkyy miten rönsyilevää tyylini on, siitä huolimatta palasia on helppo yhdistellä eri vaatteisiin helposti ja mutkattomasti. Kaikessa yhdistyy kirpparit, ilmaisosastot, tuunaus ja itse tekeminen. Koska syksyyn päin mennään ja sandaalit vaihtuu umpinaisiin, on aika tehdä myös kenkien huoltoon liittyvä postaus (lukijan toive), tätä postausta jo kovasti suunnitellaan ja toivottavasti tulee piakkoin ulos myös.
Tulossa:

* Vaatteiden muokkaus -postaus
* Kenkien huolto -postaus
Ihan lempparit nämä kuvan vaatteet. Tuunattua, itse tehtyä, ilmaisosaston löytöjä, sekä myös mymälästä löytyneitä ihanuuksia. Osa erittäin vanhoja, edelleen käytössä olevia vaatteita. Kaikki asut tullaan esittelemään jossain somekanavassa jossakin kohtaa.
Tunika ja kengät: Kierrätyskeskus, huivi: ilmaisosasto, neuletakki: tuunattu oma vanha neule
Ihanaa viikonloppua kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *