Hae
VillaNanna

Tilkuista romanttinen jumppakassi

Läjä projekti on tullut siihen kohtaan, että olen leikellyt paitojen jämiä sekä muita kankaan palasia tilkuiksi. Ajatuksena on ollut, että ompelen niillä erilaisia asioita. Yksi näistä tilkkutöistä on jumppapussi, jonka tein kokonaan näistä paitojen ja tilkkujen jämistä, hyödynsin myös ihan pienet osat. Isoin ongelma minulla tässä hommassa on saada kohdistettua nuo tilkut. Ei siis pussukka ihan onnistunut niin kuin ajattelin. Eli tilkkutyöt pysyvät minulle mysteerinä edelleen. Ehkä joskus opin miten saan kohdistettua tilkut oikein. Pussukkaan käytin myös erilaisia pitsejä ja koristenauhoja, joita ei pitkiä pätkiä enää ollut jäljellä. Vuori taas on tehty lakanasta, josta tein Merikarvialle yöpuvun.

Minulla on ilmestynyt muutamia aivan ihania romanttisia vaatteita, joista yksi näkyy kuvissa, nimittäin paita. Löysin paidan Kierrätyskeskuksesta ja pakkohan se oli ottaa uuteen kotiin, Nihtisillan myymälässä on ihanasti erilaisia romanttisia vaatteita, joihin olen nyt todella ihastunut. Ostin myös pitsimekon mutta jotenkin tuntuu liian lyhyelle ja joko hankin siihen alushameen tai sitten ompelen leveän pitsin helmaan. En ole päättänyt tätä vielä.
Olen paitaan erittäin tyytyväinen, en ole aikoihin käyttänyt valkoista napitettavaa paitaa. Ehkä johtuu kyllästymisestä, ehkä myös siitä, että en koskaan löydä sopivan kokoista, joko istuu rinnuksista hyvin ja on muualta aivan liian suuri tai sitten muualta sopiva mutta ei mene rinnuksista kiinni. Voin toki tehdä itsekkin paitani mutta se kankaan hankkiminen ei oikein sovi ajatuksiini nyt. Vanhoista paidoista toki voisi muokata mutta ei ole sopivaa tullut vastaan. Mutta jokatapauksessa tämä paita on hyvä löytö, on pitsiä ja läpinäkyvyyttä, sellainen jota voi käyttää minkä vaatteen kanssa tahansa.

Toisella reissulla Kyläsaaren myymälään, löysin Ugg kengät vaivaisella 3,80€ hinnalla ja tietenkin nämä ihanat kengät lähti mukaani. Sopii erittäin hyvin tähän uuteen romanttiseen pukeutumiseen. Kengät ovat siitä ihanat, että sisällä on ihana lampaanvilla lämmittämässä ainaisia kylmiä varpaitani. Oli todella miellyttävä pitää näitä jalassa. Pehmeät ja lämpimät.
Farkkutakkini on Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja nähty moneen kertaan blogissani. Olen todella ihastunut takkiin. Nyt tosin on hakusessa niin nahkatakki kuin ylisuuri farkkutakki. Ainoastaan vaaleanpunaiset farkut on ostettu aikanaan uutena, ennen kuin osallistuin ”Vuosi ilman uusia vaatteita”- haasteeseen. Farkkuja on kyllä hakusessa kirppiksiltä ja yhdethän olen jo löytänytkin mutta vielä etsin tietyn tyyppisiä, jotka sopivat tähän uuteen lookkiini.

Mukavaa päivää!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *