Hae
VillaNanna

Mekko, joka ei ole minua varten

Joskus käy niin, että ihastuu kankaaseen, ihastuu malliin ja ompelee mallin nopeasti ja odottaa kuumeiseti, että saa mekon päälleen ja ……………. Kamala! Näin kävi minulle tänä kesänä. Lumppulaatikon kätköistä kaivoin kankaan, jonka olen hulluina aikoina ostanut kun hurahdin viskoosiin ja tämä suloisuus pilkisti laarista ja vilkutteli. Kangasta on käytetty myös erilaisiin tuunauksiin yms. koska tätä on iso määrä, vieläkin jäi pätkä ja nyt jännittää tuleeko siitä koskaan tehtyä yhtään mitään, sillä ei tämä ole minun kangas, eikä mekkokaan. Tunnen olevani tämä päällä pikkuinen possu, jolle on puettu kukkaseppele päähän. 
Mieheni uskaltaa olla toista mieltä ja tämä mekko on kuulemma yksi lemppareista, johtuukohan tuosta porsaasta? Mene ja tiedä. Meillä ei yleensä kohtaa nämä asiat vaikka mies osaa löytää ja ostaa minulle upeita kenkiä. Mutta vaatteet ei yleensä osu ihan yhteen…Poikkeuksiakin kyllä löytyy. 
Olen nyt vähän kahden vaiheilla, että mitä tälle mekolle nyt tekisi. Pistänkö Kierrätyskeskukseen, Hopeen, myynkö vai jätänkö vielä muhimaan ensi kesään ja ehkä tuunaan sen. Ehkä se selviää aikaanaa. Mekko on Burdan kaavalla tehty ja kaavan voi ostaa myös netistä. Tykkään mallista edelleen ja kaava oli helppo ja nopea, ehkä ongelma on enemmänkin kuosi ja väri, jotka eivät ole mun juttu ollenkaan vaikka romanttisesta härpäkkeestä tykkäänkin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *