Hae
VillaNanna

Luonnonvoimille emme vain mahda mitään

Luonnonvoimille emme vain mahda mitään

Luonnonvoimille emme mahda mitään ja sen sain huomata tuossa vappuna kun aattona sekä vappupäivänä yritettiin kuvata kovinkin meikäläisen ihania vaatteita, joita ei kaikkia olla täällä nähty. Ensin oli sadetta ja kylmää ja sitten oli kova tuuli ja kylmää. Haluan silti esitellä nämä ainutlaatuiset asut, vaikka olisi miten kuvat piloilla. Saatte joskus toiste uudet kuvat.

Luonnonvoimille emme vain mahda mitään

Meikällä oli jo ennen vappua kauhea vaate dilemma, joka äityi siihen, että kaivelin kaappejani urakalla. Toki on tässä kohtaa myös tunnustettava, että käväisin pikaisesti myös Uff kierroksella, tosin vain ja ainoastaan Malmin Uffilla. Tietenkin oli Tasarahapäivätkin, eli ehdin shoppailla myös Suomessa alelaareilla, en vain Tallinnassa. Tällaiset super-ihanat löydöt puin päälleni vasta vappupäivän rientoihin, aattona taas puin mitä nyt sattui käteen osumaan.

En ollut kovin leikkisällä tuulella pukeutumisen saralla tuossa aattona, oli kylmä ja tihutti jäistä sadetta niskaan, silti lähdettiin pienelle kävelylle grillaamisen jälkeen. Kierreltiin Jätkäsaaressa siellä sun täällä ja kohmeesta jäykkinä singahdettiin pikku purkilla Prismaan hakemaan vähän jotain…En tiedä mitä mutta sain yksisarvis ilmapallon. Sydämestä kouraisi kun ajattelenkin sitä, että sain jotain ei niin ekologista.

Vappuaaton asu:

  • Takki: Kierrätyskeskus
  • Housut: Kontti
  • Neule: Ross dress for less
  • Converset: Citadel outlet (Conversen myymälä)
  • Sateenvarjo: Krakova

Vappupäivän tuulinen vastaanotto

Vappupäivänä tuuli oikein kunnolla, käytiin syömässä Hanasaaressa ja halusin ehdottomasti saada asustani kuvia myös. Jos olisin ollut fiksu kuvat oltaisiin otettu sisällä, mutta koska olen vähemmän fiksu, niin löysin itseni rannalta. Tuuli niin kovaa, että en meinannut pysyä kiven päällä, hytisin ja vapisin kuin haavan lehti, ja kädet vispari suuntaan jos toiseen heti kun tuuli sai hyvän otteen meikäläisestä.

Luulen, että jos olisi pidempi tukka, olisin saanut uida hakemaan hiuksiani merestä. Siltä se viima nimittäin tuntui. Vaatteetkaan eivät päässeet edukseen kun taistelin tuulta vastaan. Mutta tulipahan sekin koettua. Tykkään vaatteistani silti vaikkei niistä nyt hyviä kuvia saatu. Uskon kuitenkin, että tulette näkemään nämä herkulliset vaatteet myöhemminkin. Kesä vasta alkaa.

Luonnonvoimille emme vain mahda mitään

Vappupäivän asu:

  • Trenssi: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
  • Paita: Uff
  • Housut: Uff
  • Laukku: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
  • Kengät: Fida

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Kesän lempihousut

Loma lähenee loppuaan

Sekalaisista tekstiileistä romanttinen tunika

Pampula neule kierrätyspuuvillasta

10 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Onneksi nyt taitaisi lähiajoille lupailla hyvää säätä, ellei sitten ehdi välissä muuttumaan 😀

  2. Nadine G kirjoitti:

    Toisaalta kuvista on tullut hauskempia, kun tuuli oli niissä somisteena 😉

  3. Petra kirjoitti:

    Oon samaa mieltä Nadinen kanssa! Tuulessa kuvaaminen on kylmää, mutta ei se tuuli kuvia pilaa, missään nimessä 😊 tykkään tästä vappupäivän asusta 😍

  4. Jael kirjoitti:

    Mahtavia asuja,ja hienoja yhdistelmiä.Minäkin tykkäsin noista kuvista just tuollaisina

  5. Mare Kinanen kirjoitti:

    Kyllä se kesä siitä jo pian lämpenee. Melkoista aaltoliikettä lämpörintamalla on kyllä ollut. Tänäänkin aurinkoa kyllä on mutta kova tuuli tekee siitä kylmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *