Hae
VillaNanna

Keskeneräisten töiden laulu

Keskeneräisten töiden laulu

Nyt soi keskeneräisten töiden laulu ja miksi näin? Miksi viimeisenä henäkuun päivänä meikäläinen ei kirjoita jostain kivasta asiasta mitä heinäkuussa on tapahtunut, vaan kerron siitä miten olen kesäflunsassa kotona odottamassa koronatestin tuloksia. Jeps, meikkä sai tällaisen räkätaudin ihan yllättäen, tai toki se oli tuossa tuloillaan, mutta alkuviikosta se nappasi kiinni nenästäni ja tunkeutui sinne. Nenä siis vuotaa kuin seula ja nenän alle pitää saada oma pesuvati.

Korona testi on kyllä kamala kokemus. Napataan leuasta kiinni ja taitetaan pää taaksepäin, lykätään ohut tikku nenään ja vatkataan kuin tehtäisiin räästä vaahtoa. Toimenpiteen jälkeen sitä istui tuolilla ja katsoi silmät auki, että mitä ihmettä tässä oikein tapahtui. Nenä valui, silmät valui koko naama valui.

Keskeneräisten töiden laulu

Silloin kun minulla ei ole kovaa kuumetta tai minun ei tarvitse kaulailla vessanpyttyä, niin silloin teen ihanan pesän itselleni ja laitan leffan tai sarjan pyörimään, otan jonkin keskeneräisen työn käteen ja alan kaikessa rauhassa tikuttamaan sitä. Muutamia töitä on hienosti valmistunutkin jo tässä parissa päivässä, vaikka on lääkärissä juoksemista ja soittelua ympäri ämpäri on tehty. Minusta on ihan valtavan ihanaa saada näitä keskeneräisiä pois nurkista ja voi rakentaa taas sitä lempivaatekaappiaan.

Nyt on ollut myös hyvä hetki pysähtyä ja suunnitella eteisen laittamista sekä mitä seuraavaksi tekisi vaatekaappiinsa. Pikku hiljaa saa kirjattua to do -listaa. Tulee niin hyvä fiilis siitä, vaikka kipeänä onkin. Ompeluun keskityn vähemmän, sillä se vaatii enemmän ponnisteluita kuin neulominen ja to do -listojen tekeminen.

Keskeneräiset

Mitäs kaikkea minulla sitten on kesken? Lähinnä neuleita, mutta on pari kirjailutyötäkin, vaikka toinen niistä on edennytkin vähäsen, toista ei ole edes aloitettu vielä. Mutta muutamia olen onneksi saanut valmiiksikin. Osaan en ole vielä koskenut, vaikka ne olen esiin ottanut.

*****

Ylipolven sukat

Näitä sukkia olen tehnyt viime talvesta asti, enkä vaan saanut toista sukkaa millään valmiiksi. Mutta nyt molemmat ovat saatu juuri siihen pisteeseen, että langanpätkät pitää vain hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Kohta onkin syksyn eka sukkapostaus. Villasukkaideoita voikin käydä napsimassa täältä.

Keskeneräisten töiden laulu

Korvisten muokkaus

Tässäkin hommassa on toinen korvis valmis ja toinen odottaa tuossa pöydällä.Olen todella huono käyttämään koruja, johtuen tästä minun työstäni, en halua mitään killuttimia roikkumaan joka puolelta, niin sitten on jäänyt korut pois myös työn ulkopuolella. Mutta ehkä nämä innostaa minua uudelleen. Koruideoita löydät helposti täältä.

Pesulaput

Tämä työ onkin seuraajilleni instaan kun tuo käynnissä oleva arvonta on arvottu. Sitten tulee aika pian toinen arvonta, jonka palkintona on jotakin söpöä. Kyllä pesulappuja on valmistunut mutta se ei ole koko paketti. Kuvan korvikset eivät kuulu pakettiin, vaan olivat kokeilu, joka ei nyt mennyt ihan niin kuin strömsössä. Virkattuja kestotuotteita on blogissani paljon, mutta pesuun omat kestot löytyy täältä.

Lempikäsityölehden villapaita

Minulla on vlatava määrä neuleita, joita haluan toteuttaa tuosta lempilehdestäni. Ja tämän neuleen aloitin tuossa talvella, mutta jäi sitten kesken. Takakappaletta olisi seuraavana vuorossa, kun vain pääsisi alkuun tuon kanssa. Vielä on pikkaisen liian kuumat oltavat näin paksun neuleen tekemiseen. Tuohon lemppari lehteen voi tutustua tästä linkistä.

Keskeneräisten töiden laulu

*****

Pörröiset unisukat

Meikäläinen on aika vilukissa ja kesälläkin nukun useasti villasukat jalassa. Siksi halusinkin nyt tehdä lämpimät pörröiset unisukat. Olin niin keskittynyt yhteen sarjaan, että unohdin tehdä näihin sukkiin pitsikuviota. Noh, eipä tuo mitään haittaa, seuraavat sitten.

Keskeneräisten töiden laulu

Tilkkumekko

Tätä neuletta olen katsonut pitkään Novitan lehdestä ja viime talvena vihdoin aloitin ja lopetin. Tämä on niin vaikea valmistaa, että on jäänyt tuonne koriin, mutta kyllä minä meinaan voittaa tämän työn ja tehdä itselleni hauskan mekon.

Keskeneräisten töiden laulu

Vanhasta paidasta kotitossut

Nämä tossut on on purkuvaiheessa, siis kun en osannut tehdä ohjeen mukaan. Purkaan ja teen oman mallin mukaan. Lanka on minun vanha paita, jonka purin muutama vuosi sitten. Ei kukaan enää käytä 90-luvun napapaitoja, ainakaan me melkein 50 vuotiaat.

Vihreä ilmaisosaston neuletakki

Olen napannut tämän neuletakin ennen koronajuttuja ja ensin korjasin sen ja sitten ompelin tilkkuja sinne tänne. Nyt olisi tarkoitus vielä kirjoa langoilla kaikenlaista kankaiden seuraksi. Katsotaan nyt mitä saan aikaan..

Nautinnollista viikonloppua!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Riitta reissaa kirjoitti:

  Onpa monta projektia! Kaunista kirjailua sukissa. Hyvin jaksat ahertaa kipeänäkin. Pikaista paranemista!

  • villananna kirjoitti:

   Kädet hiukan kiukkuaa kun kipeänä neuloo, mutta en anna sen häiritä mitenkään.

 2. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Pikaista paranemista! Ehkä tämä postauksesi inspiroisi minuakin kaivamaan kaappiin unohtuneet keskeneräiset työt esiin. Kesällä en ole tehnyt käsitöitä ollenkaan.

 3. Jasmin kirjoitti:

  Hyvin toteutettu postaus!♥ Itsellä oli flunssaa joka onneksi meni ohi, uhkasivat että jos flunssa jatkuu niin korona testi kutsuu, vastasin vain että ei kiitos 😀

  Aurinkoista elokuuta!

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Mulle ei moista vaihtoehtoa annettu 🙂 Heti vain testiin…

 4. Trean /Anne kirjoitti:

  Toivottavasti koronatesti antaa negatiivisen tuloksen, ja kyseessä on ”vain” kesäflunssa. Niitä perinteisiäkin toki tarjolle riittää.

  • villananna kirjoitti:

   Oli tosiaan negatiivinen tulos ja tällä viikolla jo taas töihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *