Hae
VillaNanna

Ei mitään päälle laitettavaa -päivä

Ei mitään päälle laitettavaa -päivä

Ei mitään päälle laitettavaa -päivä on aika tuskallinen päivä. Avaat kaapin oven ja siellä pursuaa toinen toistaan ihanimpia vaatteita mutta ajatukset ovat kadonneet, jääneet höyhensaarille ja sinulla on todella isoja ongelmia saada itsesi puettua. Silloin kömpii ajatuksiin myös se vaihtoehto, että pitääkö lähteä alasti ulos.

Onko mitään tehtävissä, kun tällainen hetki koittaa? Onko parempi vain jäädä peiton alle piiloon, eikä nousta ollenkaan?

Vinkit
 • Ensimmäinen vikki on Pinterest. Voit laittaa hakuun vaikka mustat farkut ja outfit ja tulee esiin monen monta ideaa. Tätä käytän useasti kun ideat loppuu itseltäni. Voit hakea erilaisilla hakusanoilla ja huomaat, että sinulla on monen monta kuvissa esiintyvää asua kaapissasi.
 • Toisena vinkkinä on muut somekanavat, varsinkin Instagram ja Youtube. Näistä löytää ideoita helposti, jos seuraa tyylitietoisia ihmisiä. Monta vaateyhdistelmää keksii niistä kyllä.
 • Ja sitten on vielä kolmas vinkki, vähän erilainen…Minä nimittäin kuvaan asuja tasokuvina itselleni muistiin ja voin pahan päivän tullessa katsoa myös omasta kansiosta erilaisia ideoita. Tämä viimeinen on minulla käytössä kaikkein eniten ja tykkään muutoinkin tuosta hommasta kun näkee mitä kaikkea siellä kaapissa on ja mitä ei ole. Taltioi omat vaatteet hyvin.

Lupaan, että noilla vinkeillä on ”ei mitään päälle laitettavaa” -päivä on hetkeksi historiaa kun näitä kolmea apuvälinettä käyttämällä saat monta uutta asua ja leikittely on aina sallittua. Testaa, kokeile, yhdistele ja pidä hauskaa. Ei tämän pidä olla niin kauhean vakavaa.

On myös kivaa välillä yhdistää se oma vanha vaate ihan uudella tavalla, näin tuntuu kuin olisi ihan uusi asu päällä jälleen, vaikka ei ole kaupassa edes käynyt. Olen välillä yllättynyt siitä, että tein minkä tahansa haun, niin aina löytyy saman suuntainen vaate omasta kaapista. Voi kyllä johtua siitäkin, että tätä roipetta on ja haluan pitää kaapin sellaisena, että sieltä löytyy mitä tahansa.

Mitkä on sinun apusi tällaiselle päivälle, kun ei kaapissa ole mitään vaatteita?

Kerro omat vinkkisi tuonne kommenttikenttään, jaetaan vinkit yhdessä kaikille. Hävitetään kaappityhjiön tuoma ahdistus…Vai miksi sitä oikein sanoisi?

Ei mitään päälle laitettavaa -päivä

Mukavaa päivää!

-Melissa-

Seuraa minua Facebookissa

10 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Hyviä vinkkejä! Mulla tosin on oikeasti niin vähän vaatteita, että asukriisi on paikalla joka päivä. Pitäisi ehkä hankkia lisää vaatteita 😀

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä niitä asukriisejä on meilläkin, joilla vaatteita löytyy ja paljon.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nykyään täytyy sanoa ettei niin paljoa tule käytettyä aikaa energiaa oman pukeutumisen suhteen, koska ei yksinkertaisesti ehdi 😀 Kaapista tempaisee ne tutut ja turvalliset vermaat ja niillä mennään xD

  • villananna kirjoitti:

   Itsellä sama juttu kun töissä käyttää vain tiettyjä vaatteita.

 3. Sorakukka kirjoitti:

  Nuilla vilkeillä jos ei pärjää niin silloin vaatekaapissa ei taida olla oikein mitään. Itselläni on tämä tilanne. Pitkiä paitoja on kolme joista vain yksi on kauluksesta niin peittävä että piilottaa topit tai t-paidat alla. Muuten ne näkyy varsin tyhmän näköisinä ?

  • villananna kirjoitti:

   En nyt millään osaa nähdä, että miten alupaidat näkyy tyhmästi paidan alta…Mielikuvitus ei ihan pelitä tähän aikaan aamusta 😀

 4. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Ihania ideoita. Monesti menen aamuisin niin automaatti ohjauksella, etten pode tämän kaltaisia ongelmia. Näitä ongelmia on sitäkin enemmän spesiaalitapauksissa, kuten kun pitäisi mennä juhliin, työhaastatteluun jne. Niiden kohdalla aivot sakkaavat joka kerta. Tarvitsisin siis poikkeusvaatekartan 😀

  • villananna kirjoitti:

   Tuommoinen poikkeusvaatekartta olis aika mahtava juttu. Itselle tulee hankaluuksia myös siinä vaihe
   essa kun on vapaapäiviä ja saa laittaa päälle muutakin kuin työvaatteet 😀

 5. Lea-kiertoidea kirjoitti:

  Ihanat kuvat susta! Farkut on edelleen mun mieleen 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon 🙂 Mä tykkään itse noista farkuista tosi paljon ja niitä on paljon tullut käytettyä. Pitäisi ottaa uusia kuvia niistä ja laittaa taas blogiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *