Hae
VillaNanna

Syksyksi villakangasviitta

Jokunen vuosi sitten tein aika monta viittaa, joista suurin osa on tehty joksikin muuksi tai sitten annettu pois. Muutama viitta on jäänyt itselle, ihan siitä syystä, että ovat minun lemppareitani. Myös uusi tyylini suosii tietynlaisia juttuja ja viitat ovat yksi ihan ehdoton juttu uuteen tyyliini.
Haluan aina välillä nostaa vanhoja vaatteitani esiin, ihan siitä syystä, etteivät ihan unohdu ja myös omassa kaapissa ”shoppailu” on ihan valtavan mukavaa puuhaa. Sellainen oman kaapin löytö on tämä villakangasviittakin, olen todella tyytyväinen, etten tätä kesällä laittanut pois sillä nyt tätä voi käyttää oikein hyvin.
Viitta on pitkälti sellainen vaate, jota voi käyttää ihan minkä vaatteen kanssa vain. Minä useimmiten leggareiden, sillä töissä on helpointa olla pukeutunut leggareihin. Mutta mekot, suorat housut ja farkut toimii kaikki viitan kanssa. Viitan kanssa on vähän sama juttu kuin ponchojenkin…Kaikki käy.

Ompelin viitan aikanani käyttämällä Burda 8/2009 lehden kaavaa, voi olla, että saattaa löytyä myös Burdan sivuilta ladattavana versionakin. En ole tarkistanut asiaa. Kaava ei ole mikään ihan helpoimmasta päästä, sillä alla on liivin tyylinen osa ja hartioille tulee sitten viitta osa. Kaavoja on kaksi, lyhyt sekä pitkä. Nyt myös pitkä kiinnostaa minua paljon, vaikka poplarin tyylisesti totetutettuna.

*    *    *    *    *
Innostuinkin päivittämään blogia tällä viikolla useammin mitä olen tässä tehnyt. Olen myös nauttinut kovasti kuvaamisesta mutta mitään uutta en oikeastaan ole tuottanut. Tosin olen täällä esitellyistä keskeneräisistä saanut kaksi valmiiksi, joista toisen esittelen ihan pian täällä blogissa. Sain niin ihania kuvia tuotoksesta, että se vähän innostutti minua siihen hommaan. Mitä mieltä olisitte, jos tulisi käsityökirja pläjäys, jossa esittelen muutaman käsityökirjan? Olen nimittäin aika monta kirjaa saanut ja ostanut kirppiksiltäkin monen monta kiinnostavaa. Muutamia olenkin esitellyt täällä ja joskus tein erillisen postauksen kaikista sen hetkisistä kirjoistani. Nykyään niitä on paljon enemmän kuin ennen. Käykääs kurkkimassa, onko teille tuttuja kirjoja esillä täällä.  Jotenkin tykkäisin kovastikkin esitellä muutamia herkkujani. Instassa olen useasti esitellyt muutamia ihanuuksia, joita olen löytänyt tai saanut. Tosin kaikista ei ole tullut vielä edes aloitettua mitään.
*    *    *    *    *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *