Hae
VillaNanna

lauantain sietämätön keveys

lauantain sietämätön keveys

Se on lauantain sietämätön keveys, sitä se on tänään ollut. Pihaa on toki laitettu ja kasvimaa on saanut täytettä. Nyt odotellaan herkkuja tulevaksi. Meidän räystään alla on pitkällä matkalla pikkulintujen pesiä ja poikasten huudot luo aika ihanan kesäisen fiiliksen ympärille. Ihana pihakesä on alkanut, vähän on vielä tekemistä, portti pitää hankkia sekä edelleen pätkä aitaa, joka oli valitettavasti loppu kun eilen koitettiin hakea se mitä tarvitaan. Mutta jos ensi viikolla sitten.

lauantain sietämätön keveys

Päiväni meni pitkälti siis pihalla ollessa, aivan mahtavaa. Toki olisin halunnut myös pyöräilemään, mutta kaikkea ei voi saada vaikka miten haluaisi. Toiste sitten, ehkä huomenna. Olen täysin siirtynyt ulos ja käyn sisällä vain vessassa sekä laittamassa pyykkejä. Lapsestakaan ei näy juuri muuta kuin valkoinen viiva kun se tulee ja menee mielensä mukaan. Talvella kaveria ei saa millään ulos ja nyt sitä ei saa sisälle edes sen vertaa, että syötäisiin rauhassa.

Tämä on keväässä ja kesässä parasta, tämä keveys, olemisen keveys. Nyt jo odottaa enemmän tulevaa lomaa. Voin jo kuvitella miten nautin siitä, että voin vain olla ja puuhata omiani, seikkailla ja nähdä maailmaa. Niin mahtavaa, ei enää pitkä aika siihen. Loma on jo ihan nurkan takana. On ollut ihana vain istua pihalla, katsella dokkareita ja someilla. Se on riittänyt hyvin tälle päivälle.

Tyylikeskustelua somessa

Laitoin tänään yhteen ryhmään ikiaikaisen keskusteluavauksen, joka liittyy sukkiin sekä sandaaleihin. Onko sukat sandaaleissa hot or not? Tätä keskustelua olen seurannut mielenkiinnolla ja kyseessä siis yli 40 -vuotiaat naiset. Taitaa olla aika hyvin Lenita Airiston viha tennissukkia kohtaan iskostettu meidän ikäisiin, kun monet ei missään nimessä laittaisi missään tilanteessa minkäänlaisia sukkia sandaaleihin. Minä taas kun voin laittaa hyvinkin nilkkasukat tai polvisukat sandaaleihin ja tietenkin niiden kanssa on oltava kukkamekko aina päällä. Aina.

Voitte myös halutessanne osallistua tähän keskusteluun, että onko ne sukat sandaaleissa hot or not. Itse tykkään, ei tietenkään paksuja sukkia mutta pitsiä ja kuviota, niitä saa olla mielellään jos laittaa mekon ja sandaalien kanssa sukat. Ihanan tyttömäistä ja sopii mori girl -tyyliin oikein hyvin muutoinkin. Vaikka en nyt täysin kyseiseen tyyliin pukeudu mutta on kiva sekoitella tyylejä keskenään. Leikkimieltä on oltava.

lauantain sietämätön keveys

Ihanaa lauantai iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

2 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Itse en pidä sukkia sandaaleissa. Tennissukat ei oikein sovi sandaaleitten kanssa, ei oikein sporttisandaaleittenkaan (no, ehkä jos menee käymään lähikaupassa tai R-Kioskilla tai mökillä), mutta tuollaiset pitsiset sukat, jotka sinulla on jalassa tai jotkut ohuemmat nylonsukat voi käydä, jos on vähän ”tyylikkäämmät” sandaalit kuin tavallisen arkiset sporttisandaalit (itse suosin sporttisandaaleita tai muita niiden mallisia, yleensä Ecco, mutta jotkut muunkin merkkiset käy, kunhan eivät hankaa varpaita ja ovat kestävät).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *