Hae
VillaNanna

Ihanan tunnelmallinen Relove

Ihanan tunnelmallinen Relove

Helsingissä on valtava määrä kirpputoreja mutta ne eivät ole sellaisia kuin tämä paikka. Ihanan tunnelmallinen Relove tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen herkullisine leivoksineen ja lounaineen. Samalla voit rauhassa etsiä kirppiksen puolelta niitä hyvää fiilistä tuovia löytöjä. Relove on kuin kaverin olohuone, jonne voit tulla nauttimaan päivästä, samalla sukeltaa kaverin vaatekaappiin nappaamaan sieltä sellaisia vaatteita, joita kaveri ei enää pidä.

Relovessa voit myös myydä omia vaatteitasi, joilla et mitään tee. Tutustu tähän ihanaan paikkaan tästä. MIheni, joka on kova kirppistelijä itsekkin halusi viedä minut kokemaan Töölön kauniin ja valoisan myymälän.

Ihanan tunnelmallinen Relove

Tulet ovesta sisään ja näet heti pienen pöhinän, joka on päällä. Puheensorina kantautuu kahvilan puolelta, kun kauniit ihmiset juttelee iloisesti ja hento kilinä rytmittää kauniisti kuin heleä musiikki, kun haarukka kilahtaa vaimeasti posliinia vasten. Kirpparin puolella ihmiset pyötii rekkien välissä kuin pienet herhiläiset, etsien mettä. Pieni jono on sovituskoppien edessä ja ihmisiä vilisee vaatteita kainalossa sinne tänne. Joka puolella on ihanan valoisaa. Aurinko kutittelee kauniisti ikkunoita, tuoden kauniin kesäpäivän valon koko myymälään.

Myymälässä on lämmin, se on totta. Se ei kuitenkaan haittaa kun suunnistan rekistä toiseen, etsien jotakin tiettyä vaatetta, joka olisi minulle sitten se vaate, joka tuo iloa minun päälläni. Ja niitähän sitten lopulta löytyy kaksi kappaletta. Kaksi paitaa, jotka lisää iloa syysvaatteideni joukkoon. Enenmpää en tarvitse.

*****

Molemmat paidat ovat olleet jo päällänikin, mutta vain toisesta olen ehtinyt ottaa kuvat. Tähän paitaan yhdistin kirpparilta löydetyt valkoiset farkut sekä Kierrätyskeskuksesta löytyneet puukengät. Rakastan puukenkiä ja niitä onkin muutamia läytynyt kirppiksiltä. Yleensä puukengät ovat joko todella huonossa kunnossa, tai sitten käyttämättömiä. Puukengissä suosin ruotsalaisia tai suomalaisia merkkejä, vaikkakin löytyy minulta sitten muutama muukin. Asusta on tulossa erillinen postaus pian.

Ihanan tunnelmallinen Relove

Kahvio

Kun vihdoin olin kiertänyt myymälän ja maksanut ostokseni, oli aika siirtyä ihanaan kahvilaan. Pienen mietinnän jälkeen suloisen makea herkku päätyi lautaselleni, tuoremehu ja miehelleni pulla ja kahvi. Näiden herkkujen kanssa nousimme muutaman rappusen ylös kahvilan takaosaan, joka aukeni ihanaksi paratiisiksi. Löysimme mahdollisimman takaa, sen viimeisen pöydän, joka oli suloisesti laitettu ikkunan eteen. Se oli meidän herkkunurkka, jonne piilouduimme muilta. Tässä saimme istua ja höpötellä rauhassa ja ihastella kahvion satumaailmaa.

Tämä on sellainen myymälä, joka kutsuu tulemaan paikalle uudelleen ja uudelleen. Voit tehdä pieniä täsmä ostoja kaappiin ja samalla nauttia herkuista kahvilassa. Tai vain jompikumpi. Mikä milloinkin miellyttää. Itse tykkään Töölön myymälästä eniten, vaikka on myös Fredan myymäläkin ihana. Relove on kokemus, joka ei unohdu!

Ihanan tunnelmallinen Relove Ihanan tunnelmallinen Relove Ihanan tunnelmallinen Relove

Asuni

Lopuksi on kerrottava vielä asustani, tietenkin. Mekkoni olen tehnyt vuosia sitten Kaava löytyy Sömnads Magasine 3/2011. Laukkuni on myös itse tehty. Mekon sekä laukun olen postaunnut tänne aikaisemminkin ja halutessanne, voitte tietenkin käydä katsomassa niistä enemmän. Mekko on minulle hyvin rakas ja vaikka ihan joka kesä sitä ei tule käytettyä, niin siltikin se odottaa kiltisti, milloin pääsee jälleen päälleni. Tämän mekon kanssa tärkeää on oikea hetki ja nyt oli jälleen se oikea hetki laittaa mekko päälle.

Ihanan tunnelmallinen Relove Ihanan tunnelmallinen Relove

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

UFF tasarahapäivät

Village vintage

Kiitos ei kirppisvaatteille

4 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Onpa mukavalta kuulostava paikka, tuonne sitten kun joskus taas pääsen Helsinkiin. Ja kiva mekko!

  • villananna kirjoitti:

   Relove on aivan ihana paikka. Mä vien sut sinne sitten kun seuraavalla kerralla tuut tänne.

 2. Nora kirjoitti:

  Hieno paikka ja ihanan näköisiä leivoksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *