Hae
VillaNanna

Farkkuhaalari päivän asuna

Farkkuhaalari päivän asuna

Farkkuhaalari on mun yksi pitkäaikainen unelma ja monen vuoden etsinnän tulos. Se on helppo pukea päälle ja on näyttävä vaate. Sen seuraksi sopii minkälaiset kengät tahansa ja kassikin voi olla ihan minkälainen vain. Alle voi pukea toppia tai jos on uskallusta, niin pelkät kauniit rintaliivitkin käy. Itse koen olevani kuitnekin siinä iässä, että laitan sen topin mieluiten.

Farkkuhaalari päivän asuna

Farkkuhaalari on myös ihan paras työasu, oli kesä tai talvi. Juuri muuntautumisensa vuoksi. Helposti puettavana haalarin saa sopimaan moneen menoon, arkeen ja jä vähän juhlavampaankin. Ei kuitenkaan gaalatapahtumaan. Haalarit ovat minun suosikki vaatteita muutoinkin, oli ne sitten tehty farkusta tai jostakin muusta materiaalista. Niitäkin kun löytyy kaapista monen monta. Farkkuhaalarit olen joskus myös itselleni tehnyt, vähän näiden tyyliset, mutta lyhyillä lahkeilla. Pitääkin ne kaivaa esiin taas tuolta kaapista.

Asu:

  • Farkkuhaalarit: Helsngin farkkuvarastomyynti
  • Kengät: Crocs.fi

Olen vuosia yrittänyt etsiä farkkuhaalaria, siis tällaista mikä kuvissa näkyy ja minun koossa ei ole löytynyt ainuttakaan. VIntagena olisin monasti voinut ostaa, mutta koot niin pikkuruisia, ettei ole mahdollista moinen. Kokeiltu on. Oliko ihan pakko saada jotakin mitä haluaa? Oli kyllä ja siksi lopulta ostin tämän haalarin. Eikä se ole vain halu, vaan myös tieto siitä, että haalari tullaan käyttämään loppuun asti. Olisin toki voinut tehdä tämän itsekin, muokata kaavaa haluamallani tavalla. Mutta näin nyt kävi. Pojalle ja miehelle olimme katsomassa paitoja ja sitten bongattiin haalarit seinällä.

Farkkuhaalari päivän asuna

Kun olet tuollainen ekoihminen

Ei, en ole. Pyrin siihen ja teen asian parissa paljon työtä. En usko, että voimme koskaan olla täysin tasapainossa luonnon kanssa, joka olisi ihanteellisin vaihtoehto. Syyllistämisellä kuitenkaan emme pääse edes alkua pidemmälle. Koska me ihmiset olemme vaillinaisia ja pitäisi tosiaan muuttaa metsään, jotta voimme olla oikeasti fiksusti ekologisia. Elää tasapainossa luonnon kanssa. Harva siihen kykenee ja miten käy luonnon, jos nyt kaikki ryntää metsään? Ei käy hyvin.

Tärkeää on tiedostaa ja alkaa tekemään niitä muutoksia itsessään ja elämässä, jotta voi elää paremmin luonnon huomioiden. Monessa asiassa meillä ollaankin hyvin vihreitä ja sitten joissain on vielä paljon tekemistä. Mutta itse haluan tehdä ne muutokset itse, en niin, että joku sanoo ja haukkuu valintani. En tee sitä muille, joten haluan ettei sitä tehdä minulle. Meistä kukaan ei ole täysin puhtoinen näissä asioissa, siksi sellainen muiden halventaminen ja nälviminen somessa ei ole ok. Koitetaan mieluummin tukea toisia siinä, että pääsevät niille etapeille, joihin pyrkivät. Kun keskitytään niin muiden valintoihin, niin se luonto lopulta unohtuu.

Farkkuhaalari päivän asuna

Mukavaa päivää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *