Hae
VillaNanna

Juhannusaatto Korkeasaaressa

Juhannusaatto Korkeasaaressa

Juhannusaatto oli tänäkin vuonna sellainen, että teimme jotakin ei perinteistä. Tai ehkä tämä on se meidän perinteinen juhannus, kun teemme jotakin mitä ei aikaisempana juhannuksena tehty. Tänä vuonna suuntasimme siis Korkeasaareen ja vietimme siellä mukavan päivän.

Juhannusaatto Korkeasaaressa

Korkeasaareen päätimme lähteä vesibussilla, joka lähtee Kauppatorilta. Liput kannattaa muuten ostaa valmiiksi netistä, niin tuohon vesibussiin kuin myös Korkeasaareen. Pääsee näpsäkämmin sisään, eikä tarvitse jonottaa niin kamalan pitkään. Yllättävää oli se, että juhannusaattona Korkeasaari oli täynnä perheitä. Olimme myös hämmentyneitä siitä, että eläimet olivat hyvin aktiivisia, yleensä kun kissatkin ovat piilossa päivällä ja tulevat esiin vasta ilta-aikaan. Osa häkeistä oli tyhjillään, joko odotettiin uusia asukkaita tai sitten muuten vain tyhjillään. Oli kiva lukea, että joitain eläimiä oli palautettu onnistuneesti luontoon.

Korkeasaaren sivut löytyy täältä.

Mutta parasta oli se, että Härdelli näki oman suosikkinsa eli pikku bandan. Kaksi pikku bandaa köllötteli puussa ja nauttivat unistaan hartaasti. Nähtiin kun isot kissat nauttivat herkkupaloistaan ja tunsimme miten maa tärähti kun iso tiikeri hyppäsi piilonsa katolta alas hakeakseen oman herkkupalansa. Saukkoja emme valitettavasti nähneet ja nälkä siinä kohtaa oli kasvanut sen verran suureksi, että nokkamme osoitti lopulta kohti karhulinnaa. Ensin ajateltiin syödä ulkona, mutta lokit aiheuttivat meille sen verran päänvaivaa, että siirryimme sisälle.

Yllätys oli meillä suuri, kun Korkeasaaren ruoka oli yllättävän hyvää. En yleensä niin välitä syödä missään tällaisissa paikoissa, koska ruoka ei ole niin hyvää mitä pitäisi. Samalla saatiin myös näytös, sillä karhut ruokittiin samaan aikaan kun me istuimme ruokailemassa. Eipä olla sitäkään hommaa ennen nähty.

Juhannusaatto Korkeasaaressa Juhannusaatto Korkeasaaressa Juhannusaatto Korkeasaaressa Juhannusaatto Korkeasaaressa

Paluu kävellen Kalasatamaan

Korkeasaaresta päätimme kävellä Mustikkamaalle ja siitä isoisänsiltaa pitkin Kalasatamaan. Kun odottelimme kyytiä, niin oli kiva hetkisen leputella jalkoja ja nauttia virvokkeista HOB ravintolan terassilla. Samalla terassilla istuskelimme vuosi sitten kun lomani alkoi. Mieheni kunto alkoi myös tuossa vaiheessa heikentyä. Hänen olkapää on siis leikattu juuri ja käsi on kuutisen viikkoa paketissa. Reissu oli sen verran raskas, että kivut alkoivat pahentua ja terassilla istuessa mies hikoili jo kivuissaan. Odotti vain kovin, että pääsisi kotiin nukkumaan.

Myös Härdellillä oli vaikeuksia, hän palasi viikko sitten telttaleiriltä ja tuli kipeäksi samana paluuiltana. On siis ollut nyt toipilaana ja joutui ottamaan astmalääkettä päivän aikana, ei siis ihan vielä kunnossa hänkään. Paremmassa kunnossa kuitenkin mitä isänsä. Kotona vihdoin saatiin kengät pois jaloista ja pääsi sänkyyn pötköttämään. Hyvä reissu ja nyt voinkin hyvällä omalla tunnolla ommella koko päivän tänään.

Juhannusaatto Korkeasaaressa

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. enkulin käsityöt kirjoitti:

    Onpas ihanat kuvat ja tunnelmat. Oikein Mukavaa Juhannuksen Aikaa Sinulle Ja perheellesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.