Hae
VillaNanna

Monta kesää sitten

Monta kesää sitten muutimme takaisin Helsinkiin, oikeastaan muutimme 2012 syksyllä Helsinkiin ja ensimmäinen kesä, ihana kesä vietettiin 2013. Minä ompelin, mies opiskeli teologiksi. Olin siis ensimmäisen vuoden kotirouvana. Poika harjoitteli tulevaa päiväkotia varten kerhossa, jossa kävi kolmisen kertaa viikossa.

Monta kesää sitten

Tuona kesänä retkeiltiin ympäri Helsinkiä pyörien selässä. Myös vanhempi poika asui kotona, siirtymässä juuri yläasteelle, kasvamassa nuoreksi miehen aluksi. Minä ompelin päivittäin, postailin blogiini vähintään kerran päivässä, useasti parikin kertaa. Kokkailin ja puuhastelin. Elin parasta aikaa elämässäni. Odotin tuona kesänä malttamattomana tietoa opiskelusta. Olin vaihtamassa alaa vaatetusalalta nuorisoalalle. Jännittävät ajat olivat käsillä.

Tuona kesänä innostuin ensimmäisen kerran kaikenlaisista röyhelöistä, frilloista, peplumeista ja volangeista. Myös ensimmäiset puhvihihat löysivät tiensä kaappiini. Ihana sininen kukkakuosinen viskoosikangas sopi täydellisesti Burda 5/2010 valmiskaavaan ja ei kun hommiin. Näin sain valmiiksi aivan ihanan tyttömäisen peplum -paidan, jossa oli myös ne minun ensimmäiset puhvihihat sitten lapsuuden. Paitaa myös tuli tuolloin paljon käytettyä. Tämänlainen paita sopii kaiken vaatteiden kanssa. Ja voi yhdistää myös eri kuosiin. Alaosaan vaikka mustavalko raitaa. Toimii!

En osannut aavistaa

Niin, en osannut aavistaa, että näiden vuosien jälkeen tuo paita on varastossa odottamassa parempia aikoja ja minä olen tehnyt itselleni toisen, muutaman numeron isomman paidan. Samanlainen, eri värinen. Uusi paita on punainen, isoja kukkia ja käytin paitaa paljon raidallisten housujen kanssa. Jotenkin tarvitsisin paidan, jossa on pikkuruisia kukkia, samalla kaavalla tosin. Vaalea pohja ja alaosaksi vaaleat pellavahousut. Ehkä tuo asu onkin ensi kesän projekti. Vaalea kukallinen paita nimittäin puuttuu kaapista sekä vaaleat pellavahousut.

Ehkä tarvitsen sellaiset, ehkä ne ovat vain halu. Kesällä tarvitaan erialaisia vaatteita vähän pakosta, varsinkin jos on kovat helteet niin kuin oli viime kesänä. Voi miten kaipaankaan menneiden vuosien kesiä… Ne olivat jokainen toistaan upeampia. Siitäkin huolimatta, että joukossa oli erittäin kylmiäkin kesiä. Minulla on ensi kesää kohtaan pieniä odotuksia, toivottavasti en tule pettymään pahasti. Onkin kuitenkin erittäin sateinen ja kurja kesä. Siltä ainakin tuntuu jo nyt.

Tämä postaus kuuluu vanhojen töiden postaussarjaan, jonka aloitin jo viime vuoden puolella. Aikaisempia postauksia on ollut:

Ja myös tämän luen tähän sarjaan, vaikka tulikin Instagramin kysymysboksissa:

Näitä on vielä muutama tulossa ja tulee joskus silloin tällöin. Kaikki ovat vanhan blogin puolelta ja asioita, joita olette te halunneet nähdä uudelleen. Valitettavasti tällä hetkellä en voi uusia kuvia ottaa näistä vaatteista ihan siitä syystä, että en mahdu näihin.

Monta kesää sitten

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Ihanat kuvat sinusta Melissa, kamera rakastaa sinua:) Ja tosi nätti tuo puserokin.
    Toivottavasti tulee hyvä kesä, säitten suhteen ja muutenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.