Hae
VillaNanna

Tilkkutyyny farkusta

Tilkkutyyny farkusta

Farkkujämä projekti on jälleen täällä. VÄhän on ollut hankaluuksia ompeluajan saannin kanssa, mutta nyt valmistui tilkkutyyny farkusta, eikä mikä tahansa tilkkutyyny, vaan sekametelisoppatyyny. Tämä on sellainen tilkkutyö tapa, josta tykkään. Se ei ole niin vakava, vaan voi yhdistää kaiken fiiliksen mukaan. Parasta oli, että sain käytettyä myös taskupussit. Tarkoitus oli, tehdä taskupusseista kokonaan oma tyyny, mutta moni taskupussi ei sitten lopulta soveltunut hommaan ja ne meni sitten tyynyn sisälle. Sisältä löytyy myös vanhan tyynyn sisus, sekä ompelujätettä sekaisin. Näin sain ihanan muhkean mutta pehmeän tyynyn.

Tämä tyyny sopii hyvin pihalle, sillä kaikki muukin pihalla olevasta on farkkua. Olen aika tyytyväinen nyt pihan ulkonäköön, muutamia juttuja on vielä tulossa mutta hiljaa hyvää tulee. Näin uskon ainakin. Suunnitelmia on niin istutusten kuin muutenkin kalusteiden suhteen, mitään isompaa ei ole enää tulossa, johtuen ihan siitä, että tilaa ei tuossa pihassa juurikaan ole mutta jotakin pientä tullaan vielä tekemään kesän aikana. Hiukan jännittää jo miltä piha lopulta näyttää. Portti tulee myös, mutta ei vielä kun ei löydy oikeanlaista porttia. Ehkä sitten ensi vuonna…

Tilkkutyyny farkusta

Tilkkutyyny farkusta

Tosiaan olen aika innoissani tästä tavasta yhdistellä tilkkuja toisiinsa, ei tarvitse miettiä ollenkaan miten paljon jää taas yli kun laittaa kaikki palaset sellaisenaan yhteen vain. Sen jälkeen sitten ihmettelee, että tulipa erikoisen näköinen lopputulos jälleen kerran. Tyyny on todellinen jämä tyyny ja olen todella tyytyväinen siihen miten sen sain kasattua ja kursittua. pohjana on käytetty jälleen äitini vanhaa kangasta, jota on nähty monessa työssä jo. Kuten tuossa aikaisemmassa tyynyssä. Voi olla, että yhdistän loput tilkut vielä yhteen samalla ajatuksella kankaaksi ja teen jotakin mitä siitä ikinä sitten tuleekaan. Vielä on pikkuinen paperikassillinen jämiä. Mutta saapi nähdä.

Uskoisin, että pihan tyynyt on nyt tällä erää tehty ja enempää farkkujuttuja ei pihalle tule, tai ehkä on parempi olla lupaamatta mitään, kun minusta ei koskaan tiedä. Farkku kun on kuitenkin minun lempi materiaali ja voisin vuorata sillä koko kodin.

Tilkkutyyny farkusta

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Takki farkkujen jämistä

Jämät sisustukseen

Kevään ensimerkit

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana tyyny, sopisi omaankin sisustukseen 🙂

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Riittääpä teidän perheessä farkkuja, myös käsityötarpeiksi! Meillä on vaan pieni kassillinen kankaiden jämiä, lähinnä sisustusprojekteista ja toinen kassillinen, pieni sekin, lankoja.

 3. petra kirjoitti:

  Tosi hauska yksityiskohta tuo Jack & Jones. ? Tää sun blogi on vaarallinen paikka, satta kässäkärpänen puraista ?
  http://www.sangynalla.fi

 4. Mari kirjoitti:

  Ihana idea! Täytyypä muistaa tämä kun omat farkut päätyy risojen koriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *