Hae
VillaNanna

Paljon onnea 9 vuotiaalle

Tämä kaveri on päivänsäde, se on hassuttelija ja vitsiniekka. Tämän kaverin seurassa ei tule aika pitkäksi, hän keksii juttuja ja leikkejä, kunnon seikkailuja, nauttii menosta ja meiningistä ja on rehti ja reilu kaveri. Ottaa kaikki mukaan leikkiin ja tutustuu helposti uusiin tyyppeihin. Tämä kaveri on isin poika, äiti on vain pakollinen pahe, jonka kanssa katsellaan Tasty videoita ja joka tekee sellaisia vaatteita kuin kaveri haluaa.
Tämä kaveri on Härdelli Bärdelli, 9 vuotta!
Olen erittäin onnellinen, että olet olemassa. Sinun tarinatuokiot ja hassut touhut tuovat perheeseen suolan, temperamenttisi hyvässä ja pahassa pitää mielen virkeänä ja elämänjanosi vie sinut vielä maailman ääriin ja takaisin. 
Valtavasti onnea nappula!!

Mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *