Hae
VillaNanna

UFF kierros touko-kesäkuussa

UFF kierros touko-kesäkuussa

Viimeisin UFF kierros tuli tehtyä tuossa touko-kesäkuussa, kun oli jälleen tasarahapäivät. Sen jälkeen ei ole taas tullut käytyä missään kirpparilla. Saattaa olla, että seuraavanakin kertana kun lähden kiertämään menen juuri tasarahapäiville. Tai sitten en, olen hiukan kyllästynyt siihen hommaan tällä hetkellä. Ompelu ja virkkailu kiinnostaa paljon enemmän tällä hetkellä.

UFF kierros touko-kesäkuussa

Kesäkuun alussa jo esittelinkin yhden ostokseni ja kerroin tasarahapäivistä. Nyt tämä postaus sisältää vähän samaa, mutta ajattelin samalla esitellä muutakin mitä silloin tuli hankittua. Kaikkia en ole ehtinyt valitettavasti mitenkään kuvaamaan. Olen ollut niin menossa ja tulossa työhommissa, ettei mitenkään ole jaksanut tai innostunut moisesta. En esittele tuota sinistä mekkoa, kun se on jo esitelty ja linkki löytyy alta.

Tasarahapäivät ja ysärimekot

Kävin oikeastaan vain Fredan UFFissa, sillä sieltä yleensä löydän parhaiten kaikkea. Mukaan lähti muutama juttu, joiden kanssa sain hyvin kesäpuvustoa kasvatettua ja näiden kanssa saan muutettua asujani paljon. Olin tarkka mitä otin kotiin ja moni vaate jäikin lopulta roikkumaan rekkiin, kun kävin läpi kasaani mitä otan ja mitä en.

Mitä löysin:

  • maksihame
  • kietaisuhame
  • tyllihame
  • 2x ysärimekko
  • Leveälahkiset housut
  • Kirjailtu paita
  • 70 -luvun minimekko

Kaikista ei ole edes tasokuvaa, joten näette sitten joskus niitä muita, jotka jäivät tästä postauksesta pois. Tyllihameen otin ihan sen vuoksi, kun olen nähnyt tuon kyseisen hameen kuvan Pinterestissä vuosia sitten ja suunnitelmissa oli tehdä se, en tee…

UFF kierros touko-kesäkuussa

Ysärimekot on mulla kovassa käytössä

Niin kuin aikasemmassa postauksessa kerroin, niin näitä mekkoja minulta löytyy enemmänkin, mutta nyt olenkin päättänyt, etten osta ainuttakaan tällaista. Paitsi jos löytyy keltainen, sellaisen haluaisin. Minulla on kyllä parikin kertaista mekkoa mutta ne eivät ole tosiaan tällaisia ysärimekkoja. Mutta totuus on se, että näitä mekkoja on meikäläisellä sen verran, etten usko näitä tulevan lisää, paitsi se keltainen. En pääse millään nyt eroon siitä ajatuksesta, että kokoelmasta puuttuu vielä se keltainen mekko.

Oli kyllä tosi hyvä, että löysin tämän mekon, sillä tästä on tullut ihan lemppari, toki muitakin olen käyttänyt tänä kesän1ä paljon, mutta varsinkin tätä. Voisin melkein nukkua tämä mekko päälläni. Oli lopputulema niin tai näin, niin nämä mekot kuuluvat minun kesääni, ne olivat minun juttu silloin aikanaan ja ne ovat sitä nytkin.

UFF kierros touko-kesäkuussa

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Kivoja mekkoja ja jotenkin tutunoloisia kuoseja 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *