Hae
VillaNanna

Korjaa pöksysi

Rakastan farkkua, rakastan risoja farkkuja mutta valitettavasti myös minulla on rajani ja joskus on ihan pakko korjata niitä risoja farkkuja enemmän itselle sopiviksi. Muuton tiimellyksessä hajoitin lopullisesti yhdet farkkuni, jotka ostin vuosi sitten Lanttilasta. Kivan rennot lötköpötkö farkut, joissa isot aukot joka puolella. Niistähän minä pidän mutta nyt aukot suurenivat ihan liikaa ja minä paikkasin ne, joistain kohdin.
Farkut ovat siitä hyvät kun ne voi paikata lähes miten tahansa ja millä tahansa. Yhden aukon paikkasin farkun palalla ja yhden valtavan suuren aukon, joka vielä hajosi lisää paikkasin pitsillä, tai oikeammin pitsiverholla. Tuli tosi hauskat ja ehkä vielä enemmän tyyliseni mitä ne olivat aikaisemmin. Helpoin tapa on se, että aukaisee sisäsauman kokonaan, näin saa enemmän ”tilaa” ommella ja ei tarvitse ujutella farkkuja mitenkään vaan antaa palaa. Ja tosiaan voi paikata muutamalla eri materiaalilla niin farkut pysyvät mielenkiintoisina vaikka paikat tuleekin pöksyihin.

Huomasin eilen kun käytiin retkellä, että meillä jokaisella oli jotakin kirppisvaatetta yllään tai itse tehtyä. Paitani olen tehnyt noin 10 vuotta sitten ja kaava on muistaakseni jossakin La Mia Boutiquen lehdestä. Kangas oli aika hauska, raitaa mutta raidat on tehty hopealangalla, aika ihanaa kangasta, puuvillaa. Härdellin housut ovat isoveljen vanhat ja ovat minun käsialaa, t-paita on kirppikseltä ja lippis isoveikan. Isoveljen vaatetus oli t-paidan ja farkkutakin osalta kirppikseltä ja lippiksen hän on tuunannut itse graffiti pajalla. Näin niitä voi sekoitella hyvin, noita vaatteita. Myös eväsreppu on hankittu Kierrätyskeskuksesta. Näppärän kätevä vehje.

Mukavaa iltaa kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *