Hae
VillaNanna

Värikkäästi syksyyn

En ole koskaan oikein ymmärtänyt sitä, että kun syksy tulee, pimeys valtaa maamme ja pitkä talvi koettelee niin meidän ruumista kuin mieltä, niin pukeudutaan mustaan ja harmaaseen. Hyvin vähän näkee lämpimiä värejä, jotka suoraan herättelee meidän mieltä. Värit tuntuu unohtuvan tässä kohtaa kun juuri nyt aletaan tarvitsemaan värejä, jotta jaksamme pitkän kylmän, synkän talven. Itse en pärjää talvea ilman punaista ja oranssia, joihin voin kääriytyä tai sukeltaa. Myös keltainen on sellainen väri, jonka tukea tarvitsen erittäin paljon talven aikana.
Värit antavat paljon voimaa ja kannattaa tarkkaan valita värit mielialaojen mukaan. Klik klik…Kannattaa tutustua värien maailmaan! En osaisi elää ilman värejä, tuskin jaksaisin päivääkään ilman, että väsyisin ja masentuisin.

Aloitinkin syksyni värikkäästi ja ompelin kaikenlaisista jämistä itselleni pikkuruisen mekon. Läjä projektin lumppulaatikosta löytyi pitkähihainen trikoopaita, joka ei istunut helmasta ollenkaan päälleni ja lumppulaatikossa oli lähinnä viime kerralla esitellyn mekon jämiä. Ei auttanut muu kuin laittaa kaikki kirjavat kankaan palaset samaan työhön ja lopputulos onkin riemunkirjava. Halusin myös hiukan sellaista Marimekko ajatusta ja siksi ompelin parit taskut valkoiseen osaan. Olen tässä myös uskollinen itselleni ja mekon helma on epäsymmetrinen. En myöskään miettinyt sopiiko värit ja kuosit toisiinsa vaan laitoin kaikki samaan rykelmään, halusin rikkoa täysin sellaista sävysävyyn ajattelua sekä halusin nähdä toimiiko kaikki yhdessä vaikka ovat niin erilaisia. Toki siinä vaiheessa voikin tulla tenkkapoo kun alkaa stailata mekkoa. Minulle oli hyvin selvää, että mekon kanssa haluan maiharini mutta muu tuli vasta pienen makustelun jälkeen. Lopputulos seuraa tarkasti omaa tyyliäni ja olen tyytyväinen lopputulokseen.
Yhdistin tämän ripsulahempsula- mekon pitkävartisiin maihareihin, jotka löysin viime viikolla Kierrätyskeskuksesta ( Itiksestä ) Olen tällaisia etsinyt pitkään ja olinkin super iloinen, kun vihdoin löysin sopivat. Voitte uskoa, että en miettinyt kahta kertaa kun kannoin ne kassalle.

Muistatteko kun kävimme kuvaamassa mieheni kanssa kesällä Haagan Alppiruusupuistossa? Ette, noh nyt käytiin jälleen kuvaamassa ja katsomassa myrskyn jälkiä. Niin, sen kamalan myrskyn muutama viikko sitten. Aika paljon puita kaatunut ja raivausta ei vielä ainakaan paljoa oltu tehty. Ihmisiä kyllä liikkui siellä edelleen paljon vaikka kukat ovat kuihtuneet jo aikaa sitten. Keli oli niin kylmä, että valitettavasti en takentunut kuvaamaan mekkoa ilman takkia kovinkaan hyvin.

Ihanaa alkanutta viikkoa!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *