Hae
VillaNanna

Uusi kaavalehti tuttavuus Fibre Mood

Uusi kaavalehti tuttavuus Fibre Mood tipahti postiluukusta jo aikaa sitten, olisiko ollut rapiat kuukausi sitten? Olen testannut paria kaavaa ja olen rakastunut. Syvästi rakastunut tähän lehteen. Tämä lehti sopii Burdan rinnalle oikein hyvin. Näiden kaavojen avulla voinkin rakentaa todella toimivan ja ihanan vaatekaapin, jotka sopivat kaikki yhteen. Sekoittamalla kaikki ihanat tyylit toisiinsa.

Uusi kaavalehti tuttavuus Fibre Mood

 • Fibre Mood on todellakin hyvin tuore lehti, se on perustettu 2018 ja samalla avattu myös maailman laajuinen ompeluyhteisö. Vähän samalla tavoin kuin on Burdallakin. Mutta kuitenkin omanlaisensa.
 • Mielestäni kaavat ovat selkeät, vaikka menee hetki opetella miten ne on laitettu kaava-arkkeihin. Kuitenkaan kaavojen piirtäminen ei ole ihan niin tuskallista, mitä monen muun kaavan piirtäminen. Kaava-arkkiin ei ole ympätty liian monta kaavaa ja tusinan verran eri väriä, vaan muutama ja selkeästi. Tästä tykkään.
 • Mallit ovat kaikki näyttäviä, mutta erittäin helppo toteuttaa. Joten kaikki, jotka ompelee vähän saa tästä lehdestä oivan kaverin.
 • Lehden voit tilata suoraan Fibre Moodista tai sitten Salapakasta.

Uusi kaavalehti tuttavuus Fibre Mood

Söpö collegepaita, Fibre Mood 13

En juurikaan välitä collegepaidoista, vaikka olenkin huppareita onkin ilmestynyt kaappiin. Mutta koska nyt löytyy kaavoina myös erittäin suloisia minun tyyliini sopivia paitoja, on pakko sitten testailla niitä enemmänkin. Olen testannut siis Fibre Mood 13 lehdestä nyt kaksi kaavaa, toinen puuvillamekon ja toinen collegepaidan. Nyt tietenkin esittelen sen collegepaidan ja joudutte odottelemaan mekkoa jonkin aikaa vielä. Paita on siitä ihana, kun siinä on puhvihihat, tähän voi myös lisäillä röyhelöitä halutessaan. En tosin tähän paitaan halunnut. Mahdollisimman yksikertaisesti halusin toteuttaa paidan, jotta saan tuntuman kaavaan.

Ai että, meikäläinen tykkään. Tosin väri on väärä valinta, sillä harmaa ei ole minun juttu lainkaan. Mutta siitä huolimatta harmaa se nyt on. Kangas on alun perin hankittu mekkoa varten, mutta koska en ole kyseistä mekkoa saanut aikaiseksi, niin päätin tehdä kankaasta sitten paidan. Ei huono valinta kuitenkaan. Vai mitä?

Paita sopii käytettäväksi minkälaisen alaosan kanssa tahansa. Vaikka pitsihameen tai farkkujen. Ihan miten itse milloinkin haluaa. Tällä kertaa valitsin kuitenkin suorat housut, jonka lahkeet olen lyhentänyt culottes -housuiksi. Muutama vuosi sitten innostuin kyseisistä housuista niin paljon, että niitä valmistui liukuhihnalta. Joko lyhensin vanhat housut tai sitten ompelin. Joka tapauksessa olen tyytyväinen, että paita on harmaa, jotta voin yhdistää sen ihan kaiken kanssa.

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Marju Nieminen kirjoitti:

  Hei. Kiitti kaavavinkistä.
  Kuvan pusero on just mun mieleen.
  Tulee hankintaan.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo paita näyttää todella hyvin istuvalta 🙂

 3. Diisku kirjoitti:

  Onpa söpö paita! Ihanat noi hihat ?

 4. Marjo kirjoitti:

  Ihanat hihat paidassa. Pari vuotta sitten ensi olisi voinut kuvitella laittavani puhvihihoja ja nyt ne ovat taas ihan kuuminta hottia. Niin se mieli vaihtuu 🙂

  https://www.marjonmatkassa.fi/

 5. Minna M kirjoitti:

  Ihana paita! Minulla ei vielä puhvihihoja ole vaatteissa, mutta olisi aika kivat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *