Hae
VillaNanna

Kahdesta neuleesta yksi paita

Kahdesta neuleesta yksi paita, näin se on laskettava, jos kaapista löytyy paitoja, joita kukaan ei käytä, mutta niiden kierrätysarvo on melko tarkkaan 0. Silloin on hyvä antaa paidoille uusi mahdollisuus ja rakentaa niistä ihan uusi toimiva paita. Näin minä tein ja nyt tykkään paidasta erittäin paljon. Ja paidassa käytin tietenkin Fibre Mood 13 paidan kaavaa. Tästä kaavasta on muodostunut minulle ihan lemppari. Harkitsen jälleen uutta paitaa, joka on myös samalla kaavalla tehty.

Kahdesta neuleesta yksi paita

Vaikka vaatteita en juuri laita kiertoon, niin siitä huolimatta käyn tasaisin väliajoin vaatteet läpi ja katson mitkä kannattaa tuunata ja mitkä on paras laittaa kiertoon. Tällä kertaa siis löytyi muutama juttu, joista tulee ihan uutta juttua. Tässä artikkelissa kerron siis kahdesta vanhasta paidasta, joista tein yhden ihanan suloisen paidan. Ja parastahan tässä on se, että käytin paidassa kahta eri sävyn harmaata. Ihan tummaa ja vaaleaa. Toimii erittäin hyvin näinkin tämä malli.

Koska puhvihihat on aina olleet minulle se paras juttu, olen tietenkin innostunut tästä kaavasta, juurikin näiden mahtavien hihojen vuoksi. Pehmeä neule myös tuo hihat kivasti ja eri tavalla esiin, mitä taas college, joka taas on vähän tuhdimpaa materiaalia. Hihat näyttävät aivan erille näissä erilaisissa materiaaleissa.

Kahdesta neuleesta yksi paita

Meidän paidat yhdistyy

Toinen paidoista oli mieheni vanha paita, eikä hän tykännyt enää sitä käyttää. Paita on edelleen oikein hyvän näköinen sellaisenaankin, mutta oli vain sen verran käytetyn näköinen, että mies päätti heittää paidan tuunaus pinoon. Sama kävi minun paidalleni. Tosin itse en ole juuri paitaa käyttänyt. Vain muutaman kerran. Tykkään toisesta harmaasta paidastani enemmän, joten tämän paidan oli aika lähteä ja tulla käyttöön toisessa muodossa. Molemmat paidat olen aikanaan löytänyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta.

Tätä paitaa voi hyvin käyttää oikeastaan minkä tahansa alaosan kanssa. Vaikka farkkujen tai leggareiden, myös hameet käyvät oikein hyvin. Pitääkin ommella kiva hamonen tämän paidan kanssa, sellainen jota voi käyttää hyvin myös talvella. Vakosamettinen olisi aivan ihanan suloinen, vai mitä tuumaatte asiasta?

Ihanaa iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

6 kommenttia

  1. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

    Taitava olet! Minun käsissäni vanhoista vaatteista tulee korkeintaan autonpesurättejä.

  2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    hyvin kierrätetty ja uusiokäytetty 🙂

  3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ei uskoisi tämänkään vaatekappaleen alkuperää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.