Hae
VillaNanna

Tyttären vanhoista verhoista mekko

Tyttären vanhoista verhoista mekko

Tyttären vanhoista verhoista tuli Fibre Mood 13 lehden ihanalla kaavalla minulle upea mekko. En voisi olla enää enempää tyytyväinen Fibre Moodin lehteen mitä nyt olen. Elättelenkin toiveita, että saisin vielä tilattua pari vanhempaa lehteä, joissa on aivan ihania malleja, joita testata. Uusin Fibre Mood 14 minulla jo onkin ja lomalla meinaankin surautella pari juttua kyseisen lehden kaavoilla. Meikäläinen niin odottaa lomaa jo.

Tyttären vanhoista verhoista mekko

Silmäni osui ihan heti tähän malliin kun availin ja selailin lehteä ja pakkohan minun oli päästä testaamaan miltä tämä mekko luonnossa sitten näyttää. Minulla ei juurikaan ole puuvillakankaita, joten ei auttanut muu kuin alkaa kaivella kodintekstiilit pinoa, josta löysinkin tyttäreni vanhat verhot. Hänellä oli aikanaan nämä verhot keittiön ikkunassa, kun muutti ensimmäiseen asuntoon. Mutta ei käyttänyt näitä tosin enää sitten muissa asunnoissa, eivät sopineet kodin henkeen ja nyt kun muutti tuohon ihanaan asuntoon, niin hän vain antoi nämä pois.

Tietenkin minun käsissäni verhot saivat uuden erilaisen elämän ja mielestäni toimii ehkä jopa paremmin mekkona kuin verhoina koskaan. Tosin en niin paljoa välitä tämän tyylin kuoseista, mutta olen kyllä tykästynyt tähän mekkoon. Ehkä teen toisenkin, eri tyylisestä kankaasta. Se jääpi nähtäväksi. Jotenkin kuitenkin sellainen ohut farkkuinen mekko olisi ihan ykkönen tästä mallista.

Työkaveri teki minulle ihanat korvikset

Minulla on aivan ihana työkaveri, joka on haka tekemään macrame töitä ja sain häneltä ihanat omalla lempivärillä tehdyt macrame korvikset. Nämä ovat niin valtavan ihanat. Itse kun en osaa tällaisia tehdä, niin on ihanaa saada juuri sellaiset ihanuudet, joita toivookin. Nämä korvikset sopii aivan kaikkien vaatteideni kanssa ja vaikka korviksia käytän todella harvoin, niin uskon, että nämä sujahtaa kyllä todella helposti korviini koristamaan asuani. Onni on ihanat työkaverit, niiden avulla jaksaa mitä vain ja missä vain. Ihan niin kuin oikeasti.

Nyt toivotan hänelle isosti tsemppiä ensi viikkoon, kun itse en ole samalla tilalla, vaan lähden leirille. Korviksia tosin en sinne uskalla ottaa mukaani, mutta nämä odottaa minua sitten kotona, odotan juhannusta kovasti ja sen jälkeen on vielä yksi työpäivä ja singahdan lomille, silloin kuuluu vain humina… En meinaa viiteen viikkoon miettiä mitään töihin liittyvää.

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana mekko. Ei uskoisi mihin kaikkeen verhokankaastakin on 😀

 2. Nora kirjoitti:

  Sinä se keksit aina kaikenlaista. Mekko sopii sulle hyvin =)

 3. Nadine kirjoitti:

  Ihanaa asukokonaisuus! Olet tosi taitava käsistäsi. Ihailen aina kykyä saada tehtyä kaavasta oikea tuote ?.

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  kaunis mekko – ei uskoisi verhoiksi 🙂

 5. Jasmin kirjoitti:

  Wau todella upeaa jälkeä! Ja korvakorutkin sopivat täydellisesti!

  Sanoit kommenteissa että ”ainakin välillä keksin” niin onko usein inspiraatio hukassa tai hankala keksiä jotain? ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *