Hae
VillaNanna

Tilkusta paita ilman kaavaa

Mukavaa myrskynjälkeistä päivää!

Eilinen oli aika pelottava, myrsky syöksyi todella vauhdilla Helsinkiin ja uutisissa on näytetty kaikenlaisia tuhoja mitä myrsky on saanut aikaan. Meillä kaatui puita, lähin tuossa takapihalla ja pyrätien päälle kaatui yksi. Nämä siis tässä meidän asuinympäristössä. Luin, että muualla oli kaatunut puita autojen päälle. Siis täällä jossa asutaan. Oli aika kamala fiilis kyllä tuo myrsky.
Oli todella hyvä, että puu kaatui hieman sivuun, muutoin olisi naapuri parvekkeet olleet entiset.
Täytyy tosin myöntää, että mietin myrskyn aikana, että miltä tuo kaikki näyttäisi Vuosaaren huopulta katsottuna. En kyllä itse menisi mutta mietin miltä se näyttäisi. Kokemus se olisi sekin.

Nyt onkin hyvä hetki siirtyä paitaan. Läjästä nimittäin löytyi pikkuinen palanen eläinkuosista kangasta, en käyttänyt kaavaa, vaan asettelin kankaan kaksinkerroin ja laitoin paidan kankaan päälle, tätä paitaa apuna käyttäen leikkasin uuden paidan. Kannattaa jättää hyvin saumanvaraa reunoille, sillä siitä on helpompi muokata vaatetta kuin, että tekee liian pienen. Koko kangas tuli käytettyä, pieni suiro jäi jäljelle. Eli melkein zero waste -paita.

Mukavaa sunnuntaita!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *