Hae
VillaNanna

Kenkiin hauskat boho koristeet

Mikään ei ole niin hauskaa kuin ommella kenkiin hauskat boho koristeet. Näitä voi tehdä monta erilaista ja aina kengät näyttää erilaiselta. Uskokaa pois. Samalla periaatteella voit tehdä muihinkin kenkiin koristeita halutessasi. Myös korkokenkiin, vaikkakin ovatkin vain nilkassa keikkumassa.
Näiden kenkien kanssa voi käyttää ihan mitä tahansa vaatetta, mekkoa tai housuja, mikä ikinä miellyttää silmää ja varsinkin tämä koriste sopii täydellisesti festareille. Eikö vain?
Nämä kengät on aikanaan löydetty Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta mutta ennen kuin pääsin niitä mitenkään tuunailemaan, tyttäreni nappasi ne omaan käyttöönsä. Koska hänellä ei ole enää niille käyttöä sain kengät takaisin ja pääsin suunnittelemaan niihin niitä koristeita, joita alunperin oli tarkoitus. Hyvä asia tässä oli se, että nyt sai ajatus rauhassa muhia ja lopputulos juuri sellainen mikä pitääkin. Halusin tehdä irroitettavat koristeet ihan siitä syystä, että voin tehdä muutamat erilaiset ja tarpeen vaatiessa aina vaihtaa toisiin koristeisiin, näin minulla on monta kenkää samoissa kengissä.
Tarvikkeet:
Pohjakangasta (tukevaa puuvillaa)
Mokkaa (mokkahameesta, voi leikata palan ja leikata rimpsut)
Erilaisia koristenauhoja
Pitsejä
Muita koristeita
Tee näin:
Mittaa kengän ympärysmitta, johon haluat koristeen laittaa. Leikkaa noin4cm levyinen kappale pohjakankaasta ja päärmää reunat. 
Tämän jälkeen voit suunnitella koristeen ulkonäön lattialla, ota jokaisesta suunnitelmasta kuva ja valitse paras vaihtoehto. Sen jälkeen ompele jokainen koriste erikseen pohjakankaaseen. 
Lopuksi tee napinlävet ja pujota kengännauha napinlävistä.
Nämä eivät ole vaikea toteuttaa ja ei haittaa vaikka kaikki materiaali ei ole samanlaista, käytä sitä mitä sattuu kaapissa olemaan. Valitsin mieluiten pätkiä kuin pitkiä leikkaamattomia pitsejä. Mokkahapsut tein itse vanhasta mokkahameesta, koristenauha on myös pätkä, jota ei ole tullut käytettyä mihinkään, sisustuksessa käytettävää koristehapsunauhaa laitoin myös lisäksi, jotta tulee vähän volyymia. Kierrätyskeskuksesta olen joskus ostanut Näprän osastolta nuo hauskat koristeet. Samoja koristeita olen ennenkin käyttänyt kenkien muokkaamisessa. Näihin ripsuttimiin voi aina laittaa mitä sattuu kaapissa olemaan, aina tulee omansalaisia kenkiä.
Kohta kaikki tekee kenkiin hauskat boho koristeet.
Kenkiin hauskat boho koristeet
Kenkiin hauskat boho koristeet
Kenkiin hauskat boho koristeet
Kenkiin hauskat boho koristeet
Ihanaa alkanutta viikkoa!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *