Hae
VillaNanna

Kummallinen lauantai

Kummallinen lauantai

Eilen oli kummallinen lauantai, ai miksikö? Noh, se ei mennyt ihan niin kuin Stömsössä ja tietenkin minä kirjaan päivän touhut tänne blogiini. Pakkohan se on, miten voi pieni perhe säheltää niin paljon kuin me sähelletään. Mitä siis tapahtui?

Kummallinen lauantai

Mieheni viikonlopun sisältö suunniteltiin ihan toiseksi millaiseksi se muodostui lopulta. Hänen siis piti opiskella ihan koko viikonloppu, joten minä kuvittelin saavani omaa aikaa, aikaa käydä keskustassa hengailemassa ja kuvaamassa. Olihan minulla odottamassa kuvailua ihana punainen takki, joka on hankittu Pasilan GoodWill -myymälästä. Se päällä olo on kuin pienellä Punahilkalla ja sen halusin tietenkin ikuistaa sivuilleni. Lopulta kävi niin, että me koko porukka istuimme autoon, nokka kohti keskustaa, sillä mieheni piti palauttaa kirja yliopistolle.

Auto parkkiin ja ei kuin kävelemään yliopiston kirjastoa kohti, vähän kuvia siellä ja täällä ja kävelyn aikana toinen kenkä päätti irrottaa korkolapun. Se ei menoa vielä siinä vaiheessa kauheasti haitannut, ennen kuin tajusin, että ontto korko ei kestä sitten yhtään kävelyä. Päästiin kirjastolle ja todettiin, että kirjasto onkin kiinni ja miehelläni ei ole kirjastokorttia mukana, joten ei muuta kuin kävely kohti autoa. Minä jo nilkuttelin varovasti perässä ja nilkutus alkoi jo tuntua jaloissa.

Härdelli alkoi sanoa, että nälkäkin jo kurisee vatsassa ja mieheni halusi syömään myöskin. Mutta minä kun en voi oikein näillä rikkinäisillä kengillä lähteä mihinkään. Noh, suostuin siihen, että haetaan uudet kengät. Näitä kun ei kannata enää korjata, kun vedetkin tulee läpi. Kamppiin, ei sopivia. Forum, ei sopivia. Kengän korko alkaa jo murtua ja kävely on todella hankalaa ja kivuliasta. Suuntana Sokos. Sieltä lopulta löytyi apu. Kukalliset Martensit. Maksettiin kengät ja heitettiin vanhat roskiin ja kohti syömistä.

Kummallinen lauantai

Ruokapaikan etsintä oli hankalaa

Palattiin takaisin Kamppiin mutta siellä oli kaikki täynnä, sitten suunnattiin kohti Töölöä, huonolla menestyksellä sielläkin. Minä olin jo niin hermostunut, että sanoin vain, että ei muuta kuin kohti Jumboa ja jos American Dinersiin mahduttaisiin. Noh, sekin oli täynnä mutta ihmisiä alkoi valua ulos, joten jäimme odottamaan vuoroamme. Saatiin noin 10 minuutin sisään pöydän ja ei muuta kuin herkuttelemaan.

Kun ruoka oltiin saatu syötyä niin mielikin oli jo hiukan parantunut. Minua toki harmitti kovasti se, että ostolakko ei tänäkään kuukautena ottanut onnistuakseen, mutta olen kyllä todella iloinen uusista maihareistani. Aivan ihanan suloiset ja mieheni ne sattui löytämään, onneksi. Nyt pysyy sukatkin kuivana. Lopulta siis mieheni ei opiskellut ollenkaan, sillä olimme aika myöhään illalla vasta kotona ja takista saadut kuvatkin jäivät vain muutamaan. Mutta näkeehän niistä jo miten söpö takki on kyseessä.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Aivan ihana punahilkkatakki:) Ja myös nuo kukalliset uudet kenkäsi aika ihanat. Kävellä rikkinäisellä korolla on kyllä kurjaa, been there., Kaunista uutta viikkoa Melissa.

  2. petra kirjoitti:

    NO on aivan ihana takki! Harmi ettei ostolakko nyt aivan pidä, mutta toisaalta puolustukseksesi, tuossa tilanteessa kenkien ostamiselle oli kyllä hyvät perusteet ja sekin vielä että ovathan nuo kukalliset maiharit nyt aivan sinulle tehdyt! 🙂

    http://www.sangynalla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *