Hae
VillaNanna

Syksyn vaatekaappi

Syksyn vaatekaappi

Syksyn vaatekaappi rakentuu helposti näin muuton yhteydessä. Vaikka olenkin muutamia juttuja ostanut kirpparilta nyt elokuun alussa, niin minun vaatekokoelmani on jo aika valmis. Olen hankkinut muutamia juttuja, jotka tuovat syvyyttä syksyn pukeutumiseeni ja ovat olleet pitkään jo mietinnässä ja ostoslistalla. Vain yksi asia on hankkimatta, kun en tahdo sellaista sopivaa löytää, jonka haluaisin.

Syksyn vaatekaappi

Koska muutto on isosti käynnissä, niin en ole päässyt kuvaamaan näitä ihanuuksia, joita olen hankkinut. Minulla onkin tarkoitus napata nuo ihanuudet tuonne uuteen asuntoon huomenna mukaan ja kuvata siellä ne tasokuvina nyt ainakin ensin. Mutta voin sanoa jo nyt, että mitään kirppispostailuja ei ole tulossa pitkään aikaan enää. Ja tosiaan laatikkoprojekti on päättynyt, sillä lahjoitin loput laatikon sisällöstä työpaikalleni nuorille. Muutama juttu on vielä teille esittelemättä, joten ne tulee tässä syksyn aikana vielä blogiin.

Syksyisin suosin aina murrettuja värejä ja niin myös tänä vuonna. Murretut värit ovatkin yksi asia miten kestän syksyn pimeyden ja koleuden. Kaunis ruska sekoittuu asuihini ja se vain tuo sellaista ihanaa, hieman surumielistä fiilistä. Toinen on ihanan paksut ja pehmeät neuleet. Niitä voi yhdistellä ihan miten tahansa ja minkä tahansa kanssa. Myös takit sekä huivit ovat minulle tärkeitä juttuja syksyisin. Toki vielä kuljen farkkutakissa, mutta olen jo hypistellyt kaapin nahkatakkeja sekä hiukan paksumpia villakangastakkeja.

Ponchot on mun juttu ja niitähän riittää. Tämä versio on tehty villapaidasta ja puuvillashortseista. Molemmat materiaalit on kaivettu aikanaan Kierrätyskeskuksen ilmaisosoastolta.

Hameet on minun juttu tänä vuonna

Tosiaan, olen huomannut, että hamemäärä on ihan vahingossa kasvanut. Pari erilaista hametta olen ostanut juuri syksyä varten. Kaksi mokkahametta sekä yksi neulehame. Olen myös ommellut muutaman, joista olette nähneet muutaman jo. Farkuista olen pyöräyttänyt kaksi hametta. Pyrkimyksenä on nyt muuton jälkeen se, että ompelen mahdollisimman paljon. Kankaita on edelleen aivan valtavasti. Kirpparit saavat jäädä hetkeksi kokonaan ja voi olla, että jäävät lopulta pois muutoinkin. Vain se yksi vaate pitää löytyä ja sen jälkeen on vaatekaappini valmis.

Nyt moni voi sanoa, että minun vaatteet eivät ole muodin mukaisia. Mutta, jos yhtään minua tunnette, niin tiedätte ettei se ole minulle juttu muutenkaan. Pukeudun aina lempivaatteisiini ja en seuraa mitä muilla on päällä. Teen omaa juttuani vain. Samaa ehdotan kaikille. Nauttikaa omasta pukeutumisesta ja hankkikaa vain niitä vaatteita, joissa viihdytte. Sen vuoksi kannattaa kiertää kauppoja, ei tilata. Pääsee heti kokeilemaan miltä vaate tuntuu päällä.

Syksyn vaatekaappi

Ihanaa viikonloppua!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Rääsystä vaatteeksi

Syksy kolkuttaa oven takana

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Muoti tulee ja menee, tyyli jää 🙂
    Mulla on taas housujakso meneillään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *