Hae
VillaNanna

Olettamuksia

Meillä ihmisillä on erilaisia olettamuksia toinen toisistaan, varsinkin näin somen aikakautena ei kaikki aina ihan välity lukijoille ja näin teemme ihmisistä erilaisia mielikuvia. Olen tuossa viime kuussa laittanut kyselyä niin instassa kuin blogin FB -ryhmässä, että millaisia olettamuksia teillä on minusta. Olen luvannut tehdä aiheesesta myös postauksen. Koska olettamuksia tuli lopulta niin vähän, niin pyydän teitä täällä auttamaan ja kertomaan kommenttiboksiin omat olettamuksesi minusta. Näin saadaan mahdollisimman hauska postaus aikaiseksi!

Paljon olettamuksia on minusta tehty eri somekanavissa sekä keskustelupalstoilla. Osasta on tullut paha mieli ja osa on naurattanut enemmänkin. Mutta siitä huolimatta voit laittaa oman ajatuksesi esiin vaikka se olisi huonokin asia. Tämän on kuitenkin tarkoitus olla hauska juttu, eikä pahoittaa kenenkään mieltä, ei edes lukijoiden, että pientä vastuuta sanomisissa tässäkin asiassa. Olettamusten laitto päättyy 26.5 klo. 18.00, jonka jälkeen kerään kaikki yhteen nippuun ja kirjoitan postauksen.

Mukavaa iltaa kaikille!
-Melissa-

6 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihan mielettömän hauska idea eikä haitanne jos kopioin tämän itsellenikin? 😀

    Olettamuksia sinusta.. Olet todellinen kädentaitaja ja olettamukseni on myös se, että olet taiteellinen. Olet säästäväinen ja ekologisuus on sinulle tärkeää. En tiedä olivatko nämä vähän tylsiä olettamuksia, mutta ensimmäiset mitkä mieleeni juolahti 😀

  2. Melissa kirjoitti:

    Ihan vapaasti 🙂 Tämän olen tainnut itsekkin jostain bongata joskus iäisyys sitten. Luulisin, ehkä…

  3. Meikkiholisti kirjoitti:

    Onpa tosiaan hauska idea! 🙂 Mun olettamuksia sinusta on varmaankin pääasiassa se, miten boheemi ja taiteellinen olet. Oman tiesi kulkija 🙂

  4. Mia Malmi kirjoitti:

    Kiva idea tämä. Oletan, että olet boheemi kädentaitaja, innovatiivinen ja ekologinen. Rento ja visuaalinen…?

  5. Jael kirjoitti:

    Koska olemme tavanneet oikeasti niin mulla ei kauheasti olettamuksia sinusta, olit juuri sellainen kuin olin kuvitellutkin, sydämellinen ja kiva:)

  6. Art LilyKristin | M.Hartikainen kirjoitti:

    Tämän idean olen ajatellut myös itse toteuttaa jossakin kohtaa, hauska 🙂 Olettaisin, että olet säästeliäs ja kierrätät paljon. Luovuus on yksi sinun vahvuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *