Hae
VillaNanna

Oma tyyli

Oma tyyli

Mun oma tyyli on iso sekametelisoppa. Kaapista löytyy ainakin neljä erilaista tyyliä, joista se kaikkein rakkain on sellainen shabby chic -sekamelska. Siihen tyyliin useasti myös yhdistelen ihan näitä tavallisia  peruspertsa vaatteita. Mutta minulla on kaapissa myös hiukan toisenlaistakin vaatetta, sellaista aikuisen naisen juttuja. Näitä onkin saatu aina välillä katsella ja saatte katsella myös tänään. Vaikka suunnittelen jo kovaa vauhtia kesää, niin syksykin pilkahtelee mielessä ja ensimmäiset syksyyn liittyvät tamineet onkin jo tehty. En tee enempää mutta vähän alkua suunnittelen, mihin suuntaan haluan tyylini menevän.

Niin kuin jossain aikaisemmassa postauksessa totesin, sain tuossa jokin aika sitten jonkin kamalan ahdistuskohtauksen, kun koulut suljettiin, liikkumista alettiin rajoittamaan, yms. Ja tuli siinä tilassa ostettua kankaita monen vuoden jälkeen. Aluksi podin kovaa krapulaa, mutta kankaat tehdään joka tapauksessa. Nyt etsin tyylin puoliksi kangaskassista ja puoliksi ilmaisosastolta.

Oma tyyli

Oma tyyli

Tällaisessa vähän aikuisemmassa tyylissä koen olevani pikkuisen liian mummo ja siksi normaalisti en ihan tällä tavoin halua pukeutua, nyt kuitenkin halusin kokeilla tätä ja lopputulos on se, että yhdistelen nämä vaatteet erikseen muiden vaatteiden kanssa.

Asu

 • Paita: itse tehty, ei kaavaa
 • Housut: Ilmaisosastolta, tuunattu
 • Takki: Fida
 • Kaulaliina: Tyttären vanha

Paita

 • Paitaan ei siis ole kaavaa, vaan olen leikellyt sen trikoopaitaa apuna käyttäen. Olen asetellut trikoopaidan (t-paita) Kankaan päälle kaksikertaisena ja leikannut saksilla suoraan siihen malliin kuin olen halunnut. Tällä kertaa halusin lepakkohihan tyylistä.
 • Koko paita ommeltiin saumurilla ja helma, sekä olan aukot huoliteltiin kaksoisneulalla.

Housut

 • Housut olen löytänyt talvella Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Housut olivat minulle valtavan pitkät, aikaisempi omistaja oli jo niitä lyhentänyt reilusti. Minun oli tarkoitus ensin korjata aikasemman korjaajan tekemät virheet, mutta päätinkin leikata reilummin lahkeita ja tehdä lyhyet lahkeet, tein vielä leveät upslaakit.

Kun olin tekemässä asua kankaista, niin tarkoituksenani oli sekoittaa eri kuoseja toisiinsa, mutta vaikka tykkään kovasti eri kuosien yhdistelystä, niin jotenkin minulle ne ei tunnu sopivan ollenkaan. Luovuin siis ajatuksesta ja esittelen viime viikon ompelut erikseen.

Oma tyyli

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aurinkoisia päiviä sinne! <3

 2. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Yhtään ei näytä mummolta tämä asu minun silmääni. Taitavasti olet taas tuunannut ja ommellut. Tää koronakotoilu on aiheuttanut mulle yliannostuksen collegehousuista. Nyt olen kotana farkuissa tai mekossa (jos tarkenen)

  • villananna kirjoitti:

   Itse tykkään tosiaan laittaa päälle vaatteet vaikka olenkin vaan kotosalla.

 3. Marjo kirjoitti:

  Kiva asukokonaisuus! Sinä olet kyllä sellainen velho tuunailemaan ja myös
  löytämään kaikkea kivaa. Asu ei todellakaan ole mikään ”mummojuttu” vaan
  ihan nuorekas. Minkä kuohuvan kosken äärellä nämä kuvat on otettu?
  Näyttää jotenkin etäisesti tutulta paikalta…mutta en saa päähäni missä on.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Tuo paikka on Ruutinkoski, olen postannut tuosta paikasta monta postausta, ihan mun suosikki paikka.

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Kiva ruutukuosi tuossa puserossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *