Hae
VillaNanna

Käsityöblogien joulukalenteri 2017 – Luukku 21

Ihana ja luova joulukalenteri on avautunut 1.1.2017 jälleen. Ensimmäinen kalenteri luukku avattiin vuonna 2013 ja sama traditio on jatkunut sen jälkeen. Vuosiin mahtuu monen monta upeaa ideaa ja monen monta upeaa blogia ja tämä vuosi ei muuta sitä. Mahtavia juttuja löytyy jokaisesta luukusta ja kaikki luukut laitan teille tänne, jotta voitte käydä ihailemassa tai sitten nappaatte ideat talteen ja teette ohjeiden mukaan ihania juttuja. Aikaisempaan blogien esittelyyn pääset tästä. Tuosta linkistä löytyy myös reseptit leivonnaisiin, joiden kuvia näkyy tässä postauksessa. Suklaan resepti löytyy tästä.  Mukavia lukuhetkiä ihanien blogien seurassa.

*    *    *    *    *
1. Unelmallinen elämä
2. Sormustin
3. Vastarannan virkkaaja
4. Käsin tehtyä ja kaunista
5. Kototeko
6. Kangaskorjaamolla
7. Kettuja unissa
8. Made by Emilia
9. 
10. Craft Candidate
11. Käsin tehtyä
12. Ihan oikea blogi
13. Nonnu Neuloja
14. Pihlajan oksalla
15. Alvariina
16. Pikku akan tilkkuvakka
17. Sukat hukassa
18. Rosannaofmay
19. Villa ja villa
20. Punatukka ja kaksi karhua
21. VillaNanna
22. Inspiraation vietävänä
23. Belleépoquewedding
24. Neuletiede
*    *    *    *    *

Minun postaukseni on tuttua kierrätysmateriaalien käyttöä ja tällä kertaa halusin jotakin suloista meidän glögipöytäämme. Nämä hupsut pikku jutut on helppo toteuttaa ja esimerkiksi mukien lämmittimet voi ottaa mukaan kun lähtee hiihtoretkelle ja mukana on eväät ja lämmin kaakao. Yhdestä villapaidasta saa jo monen monta kappaletta lämmittimiä ja lasinalusia. Nämä ihanuudet sopivat myös hyvin pakettiin.
Vaikka meillä on täällä pikkuinen kriisi, niin koitamme silti rakentaa joulua edes hiukan. Minun ihanat joululevonnaiset toteutuivat oman poikani tekeminä ja perheen mielestä nämä herkkuset olivatkin parempia kuin minun tekemäni. Taitaa siellä kokki puolella tuo poika jotakin oppia kun tekee paremmin herkkuja kuin minä.

Mahtavaa torstaita kaikille!
-Melissa-

18 kommenttia

 1. heiduska87 // yksinhuoltaja äidiksi 2011 kirjoitti:

  hei ihanaa joulun odotusta <3 Tosi hauska idea toi mukin lämmitin 🙂

 2. Elisa Lpp kirjoitti:

  Pannumyssy olisi tarpeellinen täälläkin 🙂
  Joulua teille <3

 3. Sanna_Kototeko Blog kirjoitti:

  Onpa kivoja! Tosi kivan näköinen tuo kannun "takki" nappeineen. Oletko siis itse vielä sairaana? Ilmeisesti tämä syksy on ollut aika vaikea. Näin oon täältä somesta tulkinnut. Voimia ja kaikkea ihanaa jouluunne joka tapauksessa! ❤

 4. marja liljeström kirjoitti:

  Taas olet tehnyt niin kauniita käsitöitä. Täytyy myöntää, että kateeksi käy.

 5. Melissa L kirjoitti:

  Joo, siis jostain syystä elimistö hyökkäsi itseään vastaan jälleen. Uudet lääkeannokset pitäisi tasoittaa tilannetta mutta se vie aikaa. Eli kyllä edelleen olen sairaana vaikka palasin nyt töihin. Lomailen sitten kunnolla perjantaista lähtien.

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Tämä myös toimi erittäin hyvin. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Samaa teille 🙂

 8. Melissa L kirjoitti:

  Ei muuta kuin sakset käteen ja harjoittelemaan. Tuunauksen oppii kaikki.

 9. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kauniita ja aivan upea tuo pannumyssy!

  Olet kyllä todella taitava 🙂

 10. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Hieno idea huovuttaa vanha villapaita ja näköjään siitä saa vaikka mitä. En edes ajatellut tarvitsevani pannumyssyä, ehkä nyt tarvitsen. Toivottavasti kriisi menee pian ohi tai, että se muuttuu siedettäväksi osaksi arkea. Näyttää hyville nuo piiraset.

 11. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Tulipa hauskoja! Noita kelpaisi pitää kattauksessa tai antaa vaikka lahjaksi 🙂

 12. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos. Pannumyssyä vailla olin ja hienosti sen sain.

 13. Melissa L kirjoitti:

  Nykyaikana kun on keitin niin pannumyssyjä ei tarvita. Minulle vaan on tullut pannuvillitys ja nyt tarvitaan sitten pannumyssykin.

 14. Melissa L kirjoitti:

  Kyllä, sopii myös lahjaksi 🙂

 15. Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti:

  Tulipa söpö pannunlämmitin. Ihanaa joulua! 🙂

 16. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos. Samaa sinulle <3

 17. Johanna kirjoitti:

  Tämähän oli runsas luukku. Oikein vyöryy päälle, kun avaa 😀 Tulipa hauskat ja yhteensopivat lämmittimet kaikille astioille. Tuo pannuyssyn nappilista on oikein mainio 🙂 Ja kiva kun olet jaksanut laittaa koonnin kaikista luukuista. Muistan viime vuonna hyödyntäneeni jonkun, (ehkä juuri sinun) koontia myös, kun tutkin kaikki joulukaleterin luukut.

 18. Melissa L kirjoitti:

  Minäkin osaan välillä olla sävysävyyn 😀 Tällä kertaa oli kyllä niin monta kivaa juttua tässä postauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *