Hae
VillaNanna

Mitä sain synttärilahjaksi?

Mitä sain synttärilahjaksi?

Mitä sain synttärilahjaksi? Minulta kysyttiin. Ajattelin siis laittaa parit lahjat esille tänne. Sain äidiltäni myös neulehommiin apuvälineitä, ne ovat tällä hetkellä jo kovassa käytössä, joten saatte nähdä ne myhemmin. Mutta sain paljon muutakin kuin neuleisiin liittyvää. Ja niin, me vietämme samaan aikaan myös isänpäivää kuin synttäreitäni, sillä olen syntynyt isänpäivänä, vaikka joka vuosi ei ne kohtaa toisiaan.

Mitä sain synttärilahjaksi?

Sain äidiltäni siis kauniit rintakorut, neulehommiin apuvälineitä sekä isoäitini keräämää astiasarjaa. Koska isoäitini on tuolla pilvenreunalla ollut jo vuosia, niin oli kiva saada jotakin isoäitini minulle aikanaan hankkimaa. Lahja rajan takaa. Mieheltäni sain kaksi neulekirjaa sekä kengät. Sain myös ompeluun liittyvän joulukalenterin. Sain myös liitoltani lahjakortin ja vielä on tulossa Espoon kaupungilta lahja.

Suurin lahja oli kuitenkin se, että sain syödä ja olla läheisteni kanssa. Lähdimme siis äitini luokse, jonne saapui myös isommat lapseni. Äitini oli tehnyt ruokaa ja leiponut pullaa ja kuivakakkuja. Mieheni oli tehnyt suklaakakun, joka oli koristeltu yksisarvisin. Nautin kovasti päivästä, vaikka se oli hyvin väsyttäväkin, koska pitkä matka edes takaisin ja muutama tunti vieraana vie voimia.

Pitääkö aina saada lahjoja?

Ei tietenkään tarvitse, en aina edes saa. Mutta jostain syystä tänä vuonna sainkin kivoja juttuja, voi liittyä pitkälti myös niihin haasteisiin, joihin olen törmännyt nyt tämän vuoden aikana. Paras lahja olisikin se, että ensi vuosi olisi helpompi ja rauhallisempi monin tavoin. Ihania lahjoja sain ja kaikki tulee kovaan käyttöön. Rintaneulat tulee tiettyihin uuden vuoden asuihin ja kengät toiseen asuun. Nämä asut saatte nähdä myöhemmin myöskin. Toinen asuista lähtee mukanani meidän matkalle.

Minulle lahjan saanti ei ole pakollinen juttu, yleensä toivon saavani ompeluaikaa, joten miesväki lähtee muualle vuorokaudeksi. Mutta tällä kertaa ikävöin kovasti äitiäni ja lapsiani, joten teimme pienen päiväreissun. Sekin olisi riittänyt lahjaksi. Viisikymppiset tulee vain kerran elämässä, joten ymmärrän, että silloin halutaan kunnolla juhlistaa sankaria. Ja kyllä, meillä huomioitiin isä sunnuntaina. Isänpäivä oli meillä Hesepäivä. Ja mieheni sai muutoinkin sellaisen päivän kuin halusi. Meillä nuo isän -ja äitienpäivät eivät oikein ole sellainen juttu. Kun lapset olivat pieniä, niin he halusi tehdä kortit ja nautittiin brunssi kotona. Mutta ei juuri muuta. Ei nytkään. Mitä toinen haluaa ja toivoo ja niillä mentiin.

Mitä sain synttärilahjaksi?

Touhukasta torstaita kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aikuisiällä harvemmin enää on saanut lahjoja juurikin senkin takia, koska en itsekään näe mieltä ostaa lahjoja vain lahjojen ostamisen vuoksi vaan niiden takana pitäisi olla enemmän ideaa 🙂

 2. Elina/byelinpo kirjoitti:

  Synttärilahjat menee melkein toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Meillä miehen kanssa synttärilahjoina on usein ollut aamiainen ravintolassa tai kiva ravintolareissu koko perheen voimin juhlapäivänä.

 3. Marjo kirjoitti:

  Onnea synttäritytölle vielä tätäkin kautta! Muista, että ikä on vain numero¨
  eli olet juuri sen ikäinen kuin sinusta tuntuu.

  Kyllä minusta on kiva saada lahjoja ja myös antaa niitä mutta lahjojen ei
  todellakaan tarvitse olla mitään kovin ”suureellisia”. Monta kertaa hyvinkin
  arkiselta tuntunut lahja on miellyttänyt saajaa kun se on ollut juuri hänelle
  suunnattu.

  https://www.marjonmatkassa.fi/

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Lahjat on vähän niin ja näin. Itse mieluiten haluan jonkin elämyslahjan, mutta tämäkään ei haittaa kun tulee tarpeeseen.

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Meillä olikin molemmilla juuri synttärit. Kyllä lahjoja ja varsinkin yllätyslahjoja on ihana saada. Tosi kivoja juttuja sait. Onnea vielä kaunotar 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Itse en niin yllätyksistä piittaa. Lahjatkaan ei ole pakollisia, ehkä juuri tuommoiset kolmen ruokalajin illalliset toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *