Hae
VillaNanna

Mun trash look

Mun trash look

Mun trash look rakentuu sellaisista osista, jotka ovat tehty minulle merkityksettömistä asioista. Näin se merkityksetön muuttuu minulle merkitykselliseksi ja näin myös lempivaatteeksi kaappiin. Yleensä vaate rakennetaan niistä tekstiilijätteistä, joita ei oikein voi laittaa enää kiertoon mutta ovat muuten kuitenkin siinä kunnossa, että niistä voidaan tehdä vielä vaatteita.

Mun trash look

Mun päivän asu on koottu monesta palasesta ja leikkuujätteestä. Tämän tyyppisestä asusta pidän kaikkein eniten, varsinkin kun voin omassa tyylissäni myös mennä töihin. Oikeastaan nuo housut ovat jo siinä kunnossa, että kelpuutan ne vain töihin enää. Ovat menneet niin huonoon kuntoon tässä vuosien saatossa.

Vartalolaukku:

Tämä vartalolaukku on minun suosikki, laukku on valmistettu farkkujen leikkuujätteestä ja kaikki laukun koristeet on myös purettu eri vaatteista. Eli aina kannattaa säästää merkit, joita voi hyödyntää koristelussa ja askartelussa. Kaavaa laukkuun ei ole, vaan rakensin kaavat itse. Laukku on ollut kovassa käytössä valmistumisestaan lähtien.

Farkun jämistä vartalolaukku

Housut:

  • Housut ovat ennen olleet jumpsuit, jonka tein vuosia ja vuosia sitten. Koska jumpsuit oli pitkään käyttämättä, niin päätin tehdä siitä housut. housujen vyötärö on tehty vanhasta t-paidasta. Näin olen saanut hyödynnettyä hyvin vaatteita, joita kukaan ei käytä.

Pimeän syksyn piristys

Koirankarvat kuuluu asiaan

Paita:

  • Tilkkupaita valmistui eri paitojen osista, paidan rakentamisesta löytyy tietoa enemmän alla olevasta linkistä. Paita on ollut minulla super kovassa käytössä ja varsinkin töissä sitä tulee käytettyä paljon. Tilkkuvaatteita harvoin teen ihan suoraan vaatteista, vaan yleensä leikkuujätteestä. Mutta tämän työn jätteistä valmistin hansikkaat ja pipon.

Paidoista uusi paita

Mun trash look

Leikkuujätteestä helposti vaikka tuubihuiveja

Leikkuujätteestä on helppo tehdä jos jonkinmoisia juttuja. Itse olen tehnyt paljon pipoja, hanskoja, huiveja ja jopa vaatteita. Mutta keskitytään nyt mieluiten niihin huiveihin ja tuubeihin. Asuni yksi osa on valmistettu leikkuujätteistä, joita on jäänyt eräästä tuunauksesta, jota ei minulla enää valitettavasti ole. Minä kun välillä myyn näitä pois ja tuo työ oli yksi sellainen, jonka myin pois.

Ompelin siis paloja yhteen, niitä vähän isompia ja ompelin pussiksi. Näin tulee paksu ja lämmin huivi. Huivi kierretään moneen kertaan kaulan ympäri, joten siitä tulee kuin poolokaulus ja pitää niskan ja kaulan hyvin lämpimänä. Ja jos ei tykkää, että kaulassa on kiristävää, niin sitten voi tuota kierittää vähemmän kaulalle ja se roikkuu nätisti rinnuksilla. Kuin koru. Tähän voi laittaa lähes mitä tahansa. Tässä versiossa on neulosta, flanellia sekä pitsiä.

  • Takki on ostettu kirpparilta ja joku on sen tuunannut. Kaulus on siis lisätty takkiin jostain toisesta takista. Sopii minulle oikein hyvin.

Mun trash look

Riemukasta lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Mare Kinanen kirjoitti:

    Takki on muuten kiva. Hyvä löytö.
    Muutkin vaatteet ja asusteet tuovat hymyn huulille. Kivasti in ydistetty eri kuoseja ja saatu näin lisäaikaa vaatteelle. Tykkään kaikista kierrätyksistä paljon.

  2. Nadine G kirjoitti:

    Ihana idea, hyödyntää palasia ja leikkuujätettä vaatteita! Siihen tarvitaan kyllä roppakaupalla osaamista ja mielikuvitusta. Respect ❤️

  3. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Onpa hauska laukku! Toimiiko nuo farkkujen taskut laukussakin laukun taskuina?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *