Hae
VillaNanna

Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston punainen hame

Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston punainen hame

Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston hämyssä tekee välillä erittäin hyviä löytöjä. Yksi kevään löydöistäni oli punainen pliseerattu hame, joka toi kyllä sellaisen hymyn huulille, ettei tosikaan. Hameen voi laittaa pikkujouluihinkin tai pitää kesällä tai vaikka nyt alkusyksystä ennen vilpoisempia kelejä.

Kierrätyskeskuksen Ilmaisosaston punainen hame

Ilmaisosastolla käyminen on aina oma projektinsa, aina joutuu miettimään, että mihin väliin sen kätensä uskaltaa laittaa tai mihin tunkea takamuksensa. Mutta useimmiten ei tarvitse juuri mitään tehdä kun käsi osuu johonkin mielenkiintoiseen asiaan, kuten tämä punainen hame. Jos olisin jättänyt hameen jollekin toiselle otettavaksi, olisi se jäänyt kummittelemaan mieleeni ja minua olisi todella harmittanut. Siksi en heittänyt hametta takaisin laatikkoon, vaan nappasin sen nopeasti mukaani. Näin sain taas yhden pikkuisen osan täydelliseen vaatekaappiini.

Punainen on siitä hyvä väri, että se sopii ihan kaiken kanssa ja se on helppo yhdistää myös kaiken kanssa. Tämän vuoksi tiesin heti mitä haluan testata hameen kanssa. Kaivoin valkosiniraidallisen collegepaitani kaapin perukoilta ja testasin miten se sopii hameen kanssa. Noh, sehän sopi ja täydellisesti. Jalkaan olisin voinut laittaa vaikka korkkarit, mutta halusin sujauttaa valkoiset lenkkarit, jotka ovat muutamia vuosia sitten jääneet pieneksi pojalleni.

Lempivaatteet on mun aatteet

Koko asu rakentui vanhoista vaatteistamme sekä kirpparilöydöistä. Tämä on se syy miksi en ihan kaikkia vaatteitani tuunaa tai laita kiertoon. Niitä voi pienen ajan jälkeen taas innostua käyttämään. En tietenkään säästä aina ihan kaikkea, mutta muutamia juttuja tietenkin. Kuten nyt kuvien collegepaita. Paita on ostettu joskus 2007 tai 2008 uutena tosin, mutta nyt on ollut pitkä tauko sen käytössä. Eipä ole enää kun keksin sille taas käyttöä, eikä tarvinnut lähteä etsimään moista paitaa mistään. Toki nyt olen innostunut testailemaan paitaa monen muunkin vaatteen kanssa. Eli tavallaan tarvittiin yksi ”uusi” asia, jotta paita jälleen löysi paikkansa. Aina tätäkään ei tarvita.

Asu

  • paita: KappAhl (2007 tai 2008)
  • Hame: Kierrätyskeskus, ilmaisosto
  • Kengät: Pojan vanhat
  • Laukku: Kierrätyskeskus, 4€

Paidan olen halunnut säästää ihan siitä syystä, että se on erilainen mitä muut collegepaidat. Siinä on selässä nyöritys ja niistähän minä tykkään ja paljon. En usko, että muussa tapauksessa olisin sitä säästänyt, jos olisi ollut ihan tavallinen peruspaita. Säästän siis vaatteita, joissa on joku juttu tai se on niin klassinen, että kannattaa säästää. Mutta aina kun siistii kaappiaan, kannattaa miettiä sitä, että mikä on vaatteen tarina tai onko vaate lempivaate. Toki myös tila on toinen mikä kannattaa huomioida, mutta minulle on tärkeää säästää pieneksi jääneitäkin lempivaatteita, ihan tarkoituksella.

Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston punainen hame

Rentoa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

 

4 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Tosi kiva asu taas (ja itse malli tietysti❤️)

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Yhtä aikaa klassinen ja raikas asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.