Hae
VillaNanna

Postikortteja matkalta

Postikortteja matkalta

Laitan nyt postikortteja matkalta, tämä matka on ollut todella raskas monin tavoin. Meidän nuorempi koira on reagoinut erittäin huonosti ja nyt tässä majapaikassa missä nyt ollaan, on mieheni siskon koira hoidossa, vaikka ei pitänyt olla. Söpölle se on iso ongelma ja viime yön nukuin autossa koiran kanssa. Nuppu ottaa lunkisti ja viis veisaa tästä tuntemattoamsta koirasta.

Postikortteja matkalta

Toisin sanoen, meidän matka on valitettavasti keskeytyksen uhassa. Ei voida jättää Yyterin ajaksi koiria tänne mummilaan kun yksi koirista ei kestä tätä toista koiraa. Yritetty on ja eläinlääkärikin ollut apuna. Ei onnistu, niin ei onnistu. Nyt koitetaan neuvotella Yyterin kanssa joko pidempään oloa tai sitten jos voidaan peruuttaa varaus. Jompi kumpi. Mutta kestääkö koira sitten kuitenkaan koko reissua? Näköjään voi sitten lomareissukin mennä näin pipariksi.

Olisi tietenkin ollut fiksuinta peruuttaa koko reissu heti kun saatiin tietää tästä toisesta koirasta. Se kuitenkin salattiin niin pitkälle, että ainakaan Turkureissu ei ollut mahdollista peruuttaa. Sitten ajateltiin testata mutta tiedettiin jo valmiiksi ettei homma onnistu. Mutta haluttiin antaa koirille mahdollisuus. Tässä sitten tulos. Toivoisin todella, että ymmärrettäisiin kun on kyseessä pelkokoira, jolla trauma, ettei tällaisia yhteentörmäyksiä tapahdu. Jos on aikaisemmin jo sovittu ja tehty kaikki sen sopimuksen mukaan, niin ei sovi sitten tehdä toisen kanssa sopimusta myöhemmin ilman keskustelua.

Postikortteja matkalta Postikortteja matkalta Postikortteja matkalta

Toinen lomaviikko takana

Toinen lomaviikko on nyt takana ja onneksi on lomapäiviä hyvin jäljellä. Siitä huolimatta tuntuu kuin loma loppuisi kesken, niin paljon olisi kaikenlaista puuhaa ja nähtävää. Ja tietenkin kun tulee tällainen harmi tähän, niin harmitus on suuri. Menee vähän niin kuin lomaa hukkaan tämmöisen vuoksi. Ajatellaan kuitenkin parempia juttuja, mitä kivaa ollaan päästy tekemään. Tänäkin vuonna Juku Park jäi huonojen kelien vuoksi mutta muuta päästiin tekemään.

Mitä ollaan tehty:

  • Rosala Viikinkikeskus
  • Ruissalon kasvitieteellinen puutarha
  • Naantalissa moikkaamassa miehen luokkakaveria
  • Sukuloimassa ympäri Turkua ja Turun lähialueilla
  • Forum Marinum
  • Vanha Rauma

Halusin ehdottomasti Forum Marinumiin. Halusin nähdä Suomen joutsenen, vaikka olen syntyperäinen turkulainen, niin en ole ennen ollut Suomen joutsenessa. Toinen tarkoitus vierailulle oli Titanic ja suomalaiset matkustajat ja heidän kohtalot. Eli kyllä me kaikkea kivaakin päästiin tekemään, vaikka tässä on stressattu paljon. Vanha Raumakin oli sellainen pieni pysähdyspaikka, käytiin huikopalalla ja jatkettiin matkaa eteen päin kohti Poria.

Tällä hetkellä istun sängyssä todella väsyneenä ja toisessa sängyssä kuuluu kova kuorsaus kun poika vetelee vielä unia. Mies tekee aamupalaa. Koirat on miehen kanssa ja anoppi tuon yhden koiran kanssa. Kohta alan laittaa tavaroita kasaan ja laittaa autoa kuntoon. Siellä on vielä kaikki petivaatteet yön jäljiltä. Ehkä tämäkin vielä muuttuu iloksi? Mitä luulette?

Postikortteja matkalta

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Voi kurjuus. Eläinten kanssa tulee välillä ylitsepääsemättömiä tilanteita. Toivottavasti sopivat järjestelyt ovat löytyneet ja jää yksi huoli vähemmälle.
    Hyvää ja kaikinpuolin koko porukalle sopivaa lomanjatkoa teille kaikille.

    • villananna kirjoitti:

      Joo, se on välillä tällaista. Ei oikein ymmärretä pelkokoiran sielunelämää ja sitä ettei se katoa muutamassa tunnissa.

  2. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti:

    Kuulostaapa kurjalta. Toivottavasti kaikki muuttuu tosiaan iloksi. Paljon kivoja asioita olette kuitenkin ehtinyt tekemään. Itse olen asunut 8-vuotta Turussa, mutta Forum Marinumissa en ole käynyt. Kiinnostaisi kovasti.

  3. Nadine G kirjoitti:

    Reissuissa välillä sattuu ja tapahtuu. Yhteisymmärryksen puute on kyllä tosi rasittava juttu, ja erityisesti kun on kerran sovittu, mutta, mutta…
    Toivottavasti reissusta silti tulee kiva, vaikka kaikki ei menekään putkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *