Hae
VillaNanna

Tasarahapäivät, saalis

Tasarahapäivät, saalis

Tasarahapäivät olivat jälleen ja minäkin käväisin pikaisesti viikolla Hämeentien UFFissa katsomassa mitä kaikkea oli vielä tarjolla 3€ päivillä. Minulla oli pari asiaa, jotka halusin löytää ja lopulta löysin pari muutakin asiaa, joita olen etsinyt sekä pari heräteostosta.

Tasarahapäivät, saalis

Alun perin minun suunnitelmissa oli kiertää kolme UFFia, kaikki vintage liikkeitä, mutta kävin lopulta vain Hämeentien myymälässä. Minulla oli taskussa lista mitä etsin ja mitkä asiat puuttuvat vielä kaapistani. Etsin siis puuvillaneuleita, joissa toisessa on kukkia tai muuta vastaavaa sekä raidallista paitaa. Molemmat löytyivät, vaikka nyt eivät ihan ole sellaisia kuin ajatuksissani oli, mutta kuitenkin sen verran lähelle, että nappasin ne mukaani.

Ostin kahdeksan tuotetta 20 € ja valintani olivat hyvin tarkat. Halusin vain tietyt asiat. En olisi ottanut kuin nuo kaksi paitaa, jos en olisi löytänyt näitä paria muuta asiaa. Eli harkitsin pitkään mitä otan ja karsin isolla kädellä korissa olevat vaatteet. Halusin sellaista, joita oikeasti tulen käyttämään tämän kevään sekä kesän aikana. Kaksi yllätystä tuli mukaani myös, lappumekko sekä isohihainen kauluspaita, jotka sopivatkin hienosti yhteen.

Mitä ostin?

Kaksi neuletta oli siis tarkoitus ostaa ja kahdeksan tuotteen kanssa lopulta tulin kotiin. Ne eivät kuitenkaan olleet sellaisia vaatteita, joita en käyttäisi vaan sopivat hyvin kaappiini. Yhden paidan jouduin korjaamaan, paita ole selkeästi tuunattu, mutta koska tuunaus oli tehty väärin, oli kangas repeytynyt ommelkohdista. Purin helman kokonaan ja ompelin uudelleen kaikki saumat sekä helman. Paita on aika lyhyt nyt, mutta se ei niin haittaa kun laitan helman kuitenkin vyötärökaitaleen sisälle.

Ostin:

  • Lepakkohihaisen kauluspaidan
  • Pierre Cavallon neuletakin
  • Lyhythihaisen neuleen
  • Neuletakin
  • Neuletopin
  • Housuhameen
  • Farkkuisen lappumekon
  • Raiskin tuulitakin

Kesäksi en tarvitse siis yhtään mitään. Mekkoja olen ommellut toki ja ompeluhommia jatkan vielä. Mutta ostettuja vaatteita ei kyllä tarvitse ainakaan tällä hetkellä yhtään enempää. Aika hyvin kaikki tarpeellinen löytyy kaapista. Olen myös erittäin tyytyväinen vaatekaapin sisältöön tällä hetkellä. Ei mitään tarpeetonta löydy, vaan kaikki yhdisteltävissä toistensa kanssa. Kierränkö kuitenkin kesällä kirppareita? Se jää nähtäväksi. Tällä hetkellä en kuitenkaan mitään tarvitse.

Tasarahapäivät, saalis

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.