Hae
VillaNanna

Iso meikkipussi

Iso meikkipussi

Iso meikkipussi on kätevä juttu, jos ei ole paljon tilaa säilytellä meikkejä laatikoissa. Mutta tämä pussi voi olla myös oiva matkalle toilettipussina tai sitten esimerkiksi minun käytössä tämä voisi olla vaikka jonkin sukkatyön säilytyspussukka. Tämä pussi on siis hyvin monikäyttöinen juttu ja se tuo iloa myös sille, joka tällaisen lahjaksi saa, jos siis lahjaksi haluaa antaa.

Iso meikkipussi

Minulle kaikenlaiset pussukat ja nyssykät on valtavan tärkeitä, joska säilyttelen niihin erilaisia asioita. Myös kun matkustamme, on tavarat pakattu useasti erilaisiin pussukoihin ja nyssyköihin. Näin saan myös aika paljon enemmän tarvaraakin mukaan, kun kaikki on erillaisissa pussukoissa. Mutta mitään suoranaista sarjaa eri kokoisia mutta samanlaisia pussukoita minulla ei ole. Se taas johtuu siitä, että teen lähinnä siitä mitä sattuu käsillä olemaan, en mene ostamaan vartavasten jotakin tiettyä asiaa varten materiaalia.

Tämäkin materiaali on Kierrätyskeskuksen Näpräosaston Materiaalitukusta. Vuosi sitten tuli siellä käytyä ja ostin aika paljon kaikenlaista sieltä. Mutta nyt minulla onkin tarkoitus se, etten hankkisi mitään materiaalia mistään, sillä minulla on niin paljon kaikkea, että on tärkeää saada varastot tyhjäksi vähitellen tässä. Oli kyse sitten paperimateriaalista, kankaista, langoista tai korutarvikkeista. Aivan sama mistä kyse, kunhan saan niitä pois tehtyä.

Burdan erikoisnumero vuodelta 2021

Kaavat ja ohjeet tähän pussukkaan löytyi Burdan erikoisnumerosta vuodelta 2021. Lehti on joulunumero ja sisältää kaikenlaisia kivoja pikkulahjoja ja koristeita. Pussukka on ehkä yksi vaikeimmista, mutta ei suinkaan vaikea. Tein niitä kaksi kappaletta lopulta. Tämä valkoinen pussukka meni tyttäreni nurkkiin ja toinen, jonka esittelen myöhemmin jäi minulle. Omassani säilyttelen aina pieniä töitäni, jotka on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kokouksiin tai muuten vain johonkin.

Näitä pussukoita kannattaa siis tehdä useampi samalla kertaa, liukuhihnalla. Näin yleensä teen kun teen kenkäpusseja tai muita pussukoita. Teen samalla kertaa useamman. Ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että en niin kauheasti välitä tehdä mitään tällaisia, niin pääsen niistä nopeasti eroon. Nyt odottaa paviljongin parhaiten säilyneet sivuverhot tuolla työhuoneessa. Niistä on tulossa myös jotakin kivaa nimenomaan matkalaukkuun. Verkkokangasta tai pitsiverhoa pitää vielä etsiä kaapista. Tarvitsen nimittäin vähän hengittäviä pussukoita.

Iso meikkipussi

Mukavaa tiistaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

6 kommenttia

  1. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Tuollaiset pussukat ovat reissussa näppäriä 😊 Pitäisi puolisollekin tuollainen ommella, kun työn puolesta matkustelee enemmän, niin tuotteet kulkisivat aina mukana, eivätkä pääsisi unohtumaan kotiin. 😊👌🏻 Kaunis materiaali ja malli tässä siun tekemässä! ^^

  2. Jael kirjoitti:

    Tosi hieno meikkipussukka.Sä kyllä olet niin taitava👏

  3. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Suurelle meikkilaukulle on aina käyttöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *