Hae
VillaNanna

Suomen blogilista: Blogit.fi

Suomen blogilista: Blogit.fi

Suomen blogilista on laaja katsaus erilaisiin blogeihin. Listaus on ollut käytössä siitä asti kun itse blogilista lopetti listauksen. Oikeastaan olen tykännyt tästä listasta paljon enemmän mitä  koskaan tuosta aikaisemmasta. Tässä näkee hyvin kaikki blogit ja myös mitä blogi sisältää. Itse en muista milloin blogit.fi aloitti toimintansa, mutta sen muistan, että minulla oli blogi siellä heilumassa alusta asti.

Suomen blogilista: Blogit.fi

Itse olen huono seuraamaan omaa sijoitustani mistään, mutta täällä käyn jonkin verran, ehkä noin kerran kuussa tai kerran kahdessa. Sijoitukseni on jo vuosia ollut käsityöblogien ykkönen. Ensimmäisenä vuonna saatoin olla kolmonen tai kakkonen mutta kun ykköseksi nousin, niin siellä olen pysynyt ja keikkunut. Olen kauan jo ihmetellyt miten tuo listaus toimii, miten listalla pääsee ylöspäin. Aina kun luulee tajuavansa, niin se ei ollutkaan niin.

Kaikkien blogien listoilla olen vuosia keikkunut sijalla 12 mutta nyt viimeisen parin vuoden aikana olenkin heilunut kymmenen parhaan listassa. Tämäkin on ihmetyttänyt. Joku kirjoitti, e4ttä listaus liittyy paljon postausten määrään, miten paljon postaa. Mutta itse kun tuossa keväällä postailin sen kolme viikossa, niin silti keikuin siellä 7 tai 9 ja samalla määrällä ennen keikuin paikalla 12. Jos joku tietää varmasti miten tuo systeemi toimii niin laita ihmeessä ohjeet kommenttikenttään.

Linkki sivustolle: Blogit.fi

VillaNanna vuodesta 2007

Toki jonkin sortin blogia kirjoittelin jo vuosituhannen alussa. Vuodatuksessa, nimi oli toinen eikä blogilla ollut sellaista tiettyä punaista lankaa edes. Kunhan nyt kirjoittelin ja julkaisin kuvia. Vähän Instagramin tapaan. Kun Vuodatus lopulta kaatui ja kaikki kuvat katosi jonnekin eikä niitä saatu enää takaisin. Siirryin kiltisti Bloggeriin. Siellä sitten olinkin niin pitkään, että hyppäsin lopulta Vaikuttajamedian kelkkaan ja aloin kirjoittamaan WordPressin pohjalla.

Olen suunnitellut monet kerrat, että lopetan blogin kokonaan, mutta niistä huolimatta postailen blogia epäsäännöllisen säännöllisesti. Normaalisti kolme kertaa viikossa työn vuoksi, mutta nyt lomalla vähän miten sattuu. Joskus pidän myös lomaa blogista. Tosin en näköjään nyt. Tauko tekee yleensä aika hyvää kirjoittamiselle, mutta sitten niitä postausidoita onkin niin paljon ettei kaikkea ehdi edes kesän aikana postailla.

Blogin nimi VillaNanna tuli kuvioihin mukaan vasta paljon myöhemmin mitä aloitin kirjoittamaan. Bloggeriin siirryttäessä punaiseksi langaksi valikoitui kädentaidot, lähinnä ompelu. Muutamia vuosia kirjoitin pelkästään ompelusta, mutta sitten lukijat alkoivat kaivata jotakin muuta ja pikku hiljaa blogin sisältöön tuli muutakin pientä. Vasta kun muutimme takaisin Helsinkiin tuli kuvioihin kierrätys ja siitä sitten kaikki lähti. Blogini muuttuu aina jotenkin mutta käsityöt pysyy.

Suomen blogilista: Blogit.fi

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Johanna kirjoitti:

    Blogit.fissä on hyvät esikatselekuvat blogien sisällöstä, tykkään niistä.
    Ja onnittelut kärkipaikasta. Se mikä sijoitukseen listalla vaikuttaa riippuu päivän säätilasta ja Mirre-kissan hännän asennosta. 😀 😀 (ei niistä ota selvää)

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Blogit.i on todellakin kätevä seuranta-alusta.
    Onnittelut hienosta sijoituksesta! Näin ylös listoissa päästäkseen sisällön on oltava tosi laadukasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *