Hae
VillaNanna

Olen snakkara pakkara

Eilen oli vihdoin kivuton päivä ja päivästä otin todellakin kaiken irti. En välittänyt pömppömahasta vaan vetaisin päälleni smakkara pakkaran ja paljastin jokaisen lörrykän mikä varalossani on. Tällä tepastelin sairaalaan hoitoihin. En välittänyt laittaa meikin häivääkään naamavärkkiin, ei tämä pakkelilla parane, lähtee vaan irti koko naama, joten turvallisinta oli olla naturelli. Parasta päivässä oli kuitenkin se, että heitin karkkilakon roskikseen ja nautin kaikenlaisista herkuista kunnolla ja antaumuksella. Kivuton päivä, hyvä kesäpäivä.

Parasta sairaalareissuissa on aina se, että minä pääsen reippaana potilaana aina Kierrätyskeskuseen pyörähtämään. Ja eilen pääsin jopa kahteen eri paikkaan kun olin ollut super reipas ja koska olin migreenitoipilaana vielä hoitojen lisäksi. Ja kylläpä minua hemmoteltiin oikein kunnolla. Kahvikuppia ja haalaria tuli mukaan kotiin. Tämä kesä on ihan paras kesä ikinä. Jokainen päivä on maailman paras kun migreenistä pääsee eroon.

Mekko on helppo toteuttaa trkoopaitaa apuna käyttäen. Leikkaa vain hiukan isompi kuin paita on ja viistottaa niin alas kuin haluaa helman. Itse leikkasin kyllä hihat erikseen ja muotoilin ragloiksi hihat, näin sain olkapäät esiin, ompelin erillisen kaitaleen pääntiehen ja laitoin kuminauhan pitämään pääntien kuosissa. Osat on helppo ommella yhteen saumurilla. Farkkuliivi onkin tuttu viime kesältä ja se on tehty vanhoista farkuista. Eli jos liivi kiinnostaa niin klik klik, klikkaa linkkiä ja ota kaavatiedot talteen.

Laukku on ostettu kaverilta ja kengät Kierrätyskeskuksesta vuonna papu

Kierrätyskeskuksesta löytyi suloinen jumppis, kengät sekä hauska laukku. Sisustuslehti löytyi
ilmaisosastolta ja sisältää kaikkea hauskaa
Kahvikuppi ja tarjotin tuli tällä reissulla mukaan.
Kuppeja on oikeasti kaksi tämä punainen sekä sininen.

Niin ne kaikenlaiset villitykset rantautuu myös tänne meille.
Spinnereillä on kiva tehdä kaikenlaisia hauskoja temppuja.
Kolme päällekkäin pyörimässä ja sikinsokin hujanhajan
ja pyöritetään sinne ja tänne…Ei pysy mummeli perässä.
Ihanaa kesäpäivää kaikille
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *