Hae
VillaNanna

Päivän asuni on kirpparilta

Päivän asuni on kirpparilta

Päivän asuni on kirpparilta. Tai oikeastaan asu oli päälläni kesällä, kun olin vielä lomalla. Seikkailtiin Helsingissä, poikakin hyppäsi vaatteet päällä mereen. Voi sitä ihanaa aikaa, paljon muistoja, upea kesä.

Päivän asuni on kirpparilta

Olen kevään ja kesän aikana palaillut pikku hiljaa kirppareiden maailmaan ja tehnyt ihania löytöjä monen monta. Syksyn vaatteista uupuu pari juttua, jotka joko löytyy tai sitten ei löydy. Etsintä on kuitenkin vauhdissa, enkä hanki sen enempää ainakaan ihan heti. Mutta tuossa kesällä kävin piipahtamassa Kierrätyskeskuksessa ja mukaani lähti mustavalkoraidalliset pöksyt. Huomasin jo ostaessa, että housut eivät ole valmistettu ihan ohjeen mukaan, joten varauduin korjaamaan housut.

Niin siinä sitten kävi, että jouduin purkamaan housujen vasemman sivun, sekä avaamaan myös housujen vyötärökaitaleen ja poistamaan kuminauhan. Ompelin sen jälkeen vyötärökaitaleen takaisin ja housujen sivusaumaa niin pitkälle, että sain vetoketjun sivusaumaan ujutettua. Näin housut saa jalkaan. Nimittäin vyötärö oli tehty niin, ettei ollut mitään mahdollisuuksia saada vedettyä housuja jalkaan. Nyt ne on jalassa ja ne saa jalkaan helposti kun vetoketju on paikallaan. Mitään kuminauhaa ei tarvita jos vyötärö on istutettu vyötärön kokoiseksi.

Mistä asuni on hankittu?

Housut ovat siis Kierrätyskeskuksesta, Nihtisillan tavaratalosta ja musta pitsipaita taas on aikanaan löytynyt Maunulan Fidasta, jota ei valitettavasti enää ole siellä Maunulassa. Sieltä teinkin yleensä kaikkein parhaimmat löytöni, jos Fidaan olin menossa. Harmittaa kyllä kovasti, että monet lähialueen kirpparit ovat lopettaneet. Varsinkin kun mielestäni Maunulan Fida oli aina täynnä ihmisiä.

Jalassa nyt tosin ei ole kirppiskenkiä, mutta se ei haittaa, reppu minulla oli kirpparilta. Nämä sandaalit ovat olleet jo pari vuotta kesäisin jatkuvassa käytössä ja ne sopii jalkaani loistavasti. Toki olen harmitellut sitä, että muita kenkiä on tullut käytettyä paljon vähemmän nyt kun nuo sandaalit tuli hankituksi. Mutta tästä vähän näkee sen, että ei niitä kenkiä tarvita kuitenkaan kaapit täyteen, riittää ne yhdet parhaat. Tosin omat aivoni ei toimi niin koskaan. Joka asulla on oltava omat kengät mutta sitten kuitenkin käyttää niitä yksiä. Omituista, eikö vain?

Päivän asuni on kirpparilta

Mahtavaa viikokkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Seikkailupäivä Helsingissä

2 kommenttia

  1. Mia kirjoitti:

    Upea asukokonaisuus! Itsekkin tykkään kirppistellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *