Hae
VillaNanna

Volankihame ja neule päivän asuna

Volankihame ja neule päivän asuna

Volankihame on yksi suosikki hamemalli minulla. Oli volanki sitten missä tahansa kohtaa, niin minä tykkään ja paljon. Tämä volankihame on itse tehty ja on tehty muutamia vuosia sitten. Kaavana on käytetty Burda 9/2014 lehden kaavaa ja uskon, että joskus teen ehkä lisääkin kun löytyy oikeanlainen kangas.

Volankihame ja neule päivän asuna

Tämä hame on ollut minulle aika suuri ja olen tätä paljon pienentänyt, mutta nyt kun olen pyöristynyt reilusti, niin hamekkin istuu paremmin päällä. Jotain hyvää tässä lihomisessakin on. Neule on hankittu tuossa keväällä Bella kirppikseltä ja lenkkarit on hankittu Tammiston Adidas Outletista. Tähän asuun toki sopii myös maiharit, joita varmasti tulen käyttämään kun lämpötila laskee ja on laitettava sukkahousua päälle.

Kuvassa näkyvä reppu saa minulta suuren suosituksen. Se on varkaussuojattu, eli valmistettu materiaalista, jota ei voi viiltää eikä leikata noin vain. Vetoketjut on repun sisäpuolella, eli selkää vasten, joten silloinkin on vaikea varkaiden saada repun sisältöä itselleen. Repussa on myös USB portti, johon voit lisätä vara-akun ja johdon, niin johto ei tule mistään repun sisältä. Sekä sisällä RFID suojatut taskut maksukorteille. Reppuun mahtuu kannettava sekä tabletti. Meille hankittiin nämä reput kaikille kolmelle kun lähdimme Kaliforniaan ja sen jälkeen ne ovatkin olleet aina joka paikassa mukana. Itse reppu on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Syksyn muoti tulee taas

Nyt voisi melkein sanoa, että syksy kolkuttelee tuolla ulkona jo. Ei kuitenkaan ihan vielä ole syksy vienyt täysin tilaa, mutta sateet jo ennustavat tulevaa, sekä vilpoisemmat kelit. Myös se antaa jotain osvittaa, että syksy on tulossa, että joka puolella käydään läpi syksyn muotia. Värejä, leikkauksia ja millaisia vaatteita ja kenkiä muotitietoinen laittaa päälleen tänä syksynä. Meille tykitetään jo hyvissä ajoin päähän se, että mitä tulee käyttää ja mitkä releet heittää pois kaapista.

Minä taas hoen samaa mitä aina…Pue päällesi sitä mitä itse haluat ja luo oma muotisi. En ole koskaan päässyt nimittäin irti sanonnasta minkä minun vaatetusalan opettaja hoki meille, aivopesi ajattelemaan seuraavasti: Muoti ei luo tyyliä, vaan tyyli muodin. Tuo ajatus on seurannut minua aina ja sitä vaalin edelleen. Sen vuoksi en heittele vaatteita pois joka sesonki, vaan yhdistän ne vanhat uusiin ja luon itselleni sellaisia vaatteita, joita haluan pitää.

Mitä syksyisiä vaatteita olet hankkinut?

Volankihame ja neule päivän asuna

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Yyy – kaa – koo – Mikä sieltä kurkistaa? Syksy!

Bella kirppis saapui Helsinkiin

 

6 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Aika kiva hame Täällä syksy vielä kaukana, aurinkoa ja kuumuutta riittää, kylmempi sää olisi mukavempaa.Hyvää viikonloppua Melissa

  2. Amalian maailma kirjoitti:

    Ihana asukokonaisuus! Ja tuollainen reppu oliskin hyvä olla. Hyvä tuo sun opettajan sanonta, ihan samaa mieltä 🙂

  3. petra - sängyn alla kirjoitti:

    Näinkin tuon repun sun instassa aiemmin ja se vaikuttaa kyllä tosi hyvältä ja on nätti! Mitä volanki tarkoittaa? 😊 mulla myös pyörii kesät talvet samat vaatteet päällä, mekon alle leggaria ja sukkiksia ja päälle taas neuletta ja hupparia 😊

    • villananna kirjoitti:

      Tuo reppu on ihan paras keksintö kyllä. Volanki on tuo hameen alaosassa oleva kello-osa. Se ei ole rypytetty vaan muotoon leikattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *