Hae
VillaNanna

Tasarahapäivät ja ysärimekot

Tasarahapäivät ja ysärimekot

Tasarahapäivät ja ysärimekot, mikä mahtava combo, oikeasti. Nimittäin nyt on käynnissä Uffin tasarahapäivät ja sen kunniaksi haluan esitellä ysärimekon, joka oli suuri hitti tuolloin ysärinä. Mekossa on napitus edessä ja useimmissa takana nyörit, jolla voi väljyyttä jonkin verran fiksailla. Itse ompelin silloin oman mekkoni, joka oli pientä ruutua ja liivimallinen.

Tasarahapäivät ja ysärimekot

Tasarahapäivät tosiaan kiihtyy vain ja jos on kesävaatetta vailla, niin kannattaa lähteä UFF kierrokselle heti. Kaikissa vintage Uffeissa törmää näihin ihaniin viskoosimekkoihin, ovat ne sitten kuosiltaan kukallista tai ruudullista, niin niitä on monenlaisia. Täytyy myöntää, että itseltäni löytyy aika monta juuri näitä ysärimekkoja, on punaista, mustaa, oranssia ja sinistä. Nyt näette päälläni siis sinisen vaihtoehdon. Näitä ei siis tarvitse juuri etsiä mistään, niitä on ympäri myymälää ja näitä myös näyttää olevan aina roikkumassa, eli eivät ihan heti lopu.

Minulle nämä mekot on iso osa elämää olleet aina. Nuorena aikuisena kun opiskelin vaatetusalalla, teinkin oman liiviversioni tästä, alle ompelin myös napamallisen t-paidan ribbineuloksesta ja jalassa minulla oli kesäisin kangasmaiharit. Sellaiset kangasmaiharit löytyy tälläkin hetkellä kaapistani. Ne vain on siniset, eivät luonnonvalkoiset kuten silloin vuosia sitten oli. Tämän mekon kanssa nyt halusin laittaa jalkaan Dr.Martenssin sandaalit ja farkkutakin, joka on hankittu myös vintage Uffista aikanaan.

Tasarahapäivät ja ysärimekot

Kukkamekot ja maiharit on pop

Olen tuossa 2000 -luvun alussa koittanut kasvaa pois tästä tyylistä, siis kukkamekko ja maiharit tyylistä, se vain ei onnistunut ja nykyään olen antanut asian olla osa minun tyyliäni ihan vaapaasti. Mitä sen on väliä, jos tykkää tästä tyylistä, niin sitten se on niin. Mitä sitä heittämään romukoppaan, jos tuntuu sille, ettei se ole tyylin paikka. Näyttääkö asu vanhanaikaiselle, ehkä, mutta minua se ei kiinnosta pätkääkään.

Hiukset saisivat olla auki ja suoristettuna. Valitettavasti töissä se on aika mahdotonta, kun hiukset uivat maalissa, liimassa ja sotkeutuvat ompelukoneeseen. Kyllä, minulla on sekin tapahtunut joskus, että hiukset ovat olleet kaikissa noissa kolmessa asiassa. Olen siis oppinut pitämään hiukset kiinni aina töissä. SIksi tavaramerkkini on korkea pikku Myy nuttura ja nyt kun hiukset ovat lyhyet, niin nuppura on vain osalle hiuksia.

Mutta siis tosiaan, Tasarahapäivät ovat vielä viikon, että siis vielä ehtii tekemään löytöjä!

Tasarahapäivät ja ysärimekot

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Yksi ikääntymisen eduista minkä olen itse huomannut on se ettei enää niin paljoa välitä muiden mielipiteestä vaan menee enemmän sen mukaan mikä tuntuu itsestä hyvältä – ja näinhän se pitäisikin. P.s. Mun mielestä tuo tyyli ei ole lainkaan vanhanaikainen 🙂

  2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Tykkään ostaa mekkoja, mutta käyttötilaisuuksia niille keksin sitten huonommin, eli kun toisaalta pidän melko tarkkaan vaatevarastoa kuosissa siten, ettei viimeisen vuoden mittaan käyttämättömiä saisi oikein olla, niin juuri mekko-osastoa tuntuu usein päätyvän tuolle potentiaaliselle poistolistalle. Ehkä jos säät lämpenisivät, niin voisi joinakin päivinä kulkea taas jossain mekossakin!

  3. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Onpa kaunis printti tuossa mekossa! ^^ Miusta on ihanaa, miten nyt alkaa tulla tuollaiset mekot pinnalle, joissa on edessä napitus helmaan asti. Muutamia ysäriltä jääneitä vaatteita löytyy omastakin kaapista, mutta osaa muokkasin paremmin tyyliini sopiviksi ja osa odottaa, että keksin miten saan ne yhdistettyä omaan tyyliin. 🙂

  4. Nadine G kirjoitti:

    Saa sitä olla vapaasti, mitä haluaa. Jos kukkamekossa ja maihareissa viihtyy, niin miksipä ei. Mielestäni omaa tyyliä ei tarvitse muuttaa, jos siinä viihtyy.

  5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    mekko sopii sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *