Hae
VillaNanna

Sen pituinen se – Miehen kauluspaidasta naiselle paita

Nimittäin tämän reissun loppu tulee nyt tässä. Pitää myöntää, että tämä syysloma tuntui tavallaan siltä kuin olisi koko ajan ollut töissä. Niin paljon oli lapsia ahdettu laivaan, en päässyt näitä natiaisia pakoon mihinkään…Ehkä mereen hyppäämällä mutta en nyt kuitenkaan halunnut sitä tehdä. Halusin tulla kotiin lepäämään, yhdeksi päiväksi. Mutta vaikka oma olo ei ole rentoutunut niin on ollut ihana nähdä miten oma lapsi on saanut ison määrän kokemuksia ja nauttinut menon huumasta oikein kunnolla. Mutta minua ei enää mihinkän tuberisteilylle enää saa (Ja kohta kuitenkin olen kilttinä tyttönä laivan hytissä odottamassa seuraavaa matkaa), toivon kyllä, ettei ihan heti, kiitos.

Matkan kolmas asu on saatu aikaan miehen vanhasta kauluspaidasta. Poistin hihat sekä kauluksen. Ompelin kainaloista sopivamman kokoiseksi leventäen helmaa kohti. Muokkasin hihat kapeammiksi ja ompelin röyhelöt hohansuihin. Kiinnitin pääntiehen paidasta leikatun vinonauhan. ja valmis.
Paidan napitus kannattaa siirtää takakappaleelle, antaa erilaisen säväyksen. Jalassa tekonahkaleggarit (hankittu kuutisen vuotta sitten) ja korkkarit on Kontin tavaratalosta. Yleensä en osta halppiskenkiä edes kirpparilta mutta näissä oli sen verran sähäkkyyttä, että oli pakko napata ne mukaan. Koko asun hinta oli siis 15€. Paita olisi saanut olla pidempi mutta tässä tuunauksen ongelma juuri onkin, että aina se materiaali ei riitä suunnitelmaan. Hyvä tämä on kyllä näinkin.

Mukavaa iltaa kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *