Hae
VillaNanna

Vuosi sitten syntyi keltainen mekko

Vuosi sitten syntyi keltainen mekko

Vuosi sitten syntyi keltainen mekko, jota en koskaan ehtinyt täällä esitellä. Tällaisia samanlaisia töitä minulla on valitettavan paljon, joita ei koskaan tule tänne. Tavallaan se ei haittaa, mutta tavallaan olisi mukava saada kaikki esille ennen kuin kadottaa kaavat tai unohtaa mistä kyseinen vaate on saanut ideansa. Tämän mekon tarina on siis hyvin lyhyt, yhtä lyhyt kuin kanan lento. Kaava on joko Burdasta tai sitten Modasta, mene ja tiedä. Laitan kyllä heti tänne kaavatiedot kun kyseinen lehti osuu käpälääni.

Tämä mekko kuuluu näihin vaatteisiin, jotka eivät suoranaisesti ole ihan tyyliäni, mutta jotenkin tykkään kuitenkin tästäkin mekosta sen verran paljon, että saa olla kaapissa ja tulee käyttöön. Toinen samanlainen mekko löytyy täältä. Siis sillä tavoin samanlainen, ettei kuulu minun tyyliini.

Mekko on minulle tärkeä asu kesällä ja sen merkitys on ajan saatossa vain suurentunut. Kaikenlaisia mekkoja pitää olla, jokaiseen tarpeeseen. Pidän tämän tyyppisiä mekkoja hiukan aikuismaisempina kuin minun kaikki hörhelömekot, joita olen tehnyt. Silti leikkitteleviä. Kuosit ovat niin iloisia ja raikkaita. Eli kuitenkin sitä leikkimielisyyttä löyttyy näistäkin vaikka ovat klassisempia mitä muut mekkoni.

Vuosi sitten syntyi keltainen mekko

Kengät: Tammiston Kontti, Laukku: Kierrätyskeskus, Aurinkolasit: Fida, Tapiola

Mekon materiaalit

Minun tulee välillä ostettua materiaalia käsityöryhmien kierrätysryhmistä tai sitten suoraan johonkin ryhmään kuuluvalta henkilöltä. Viime vuonna ostin ison kassillisen erinäisiä kankaanpaloja eräältä henkilölstä ja tämä kangas oli siellä myös. Tykästyin kankaan väriin, on niin minulle sopiva. Tämä on yksi sellainen kangas, joka on myös käytetty loppuun asti. Ei siis jäänyt jäljelle muuta kuin muutama suiro, jotka on silitetty vinonauhaksi.

Vuosi sitten syntyi keltainen mekko

Redi

Redi on saanut hiukan huonon maineen siitä lähtien kun se avattiin. Mielestäni ostoskeskus avattiin aivan liian aikaisin ja siksi homma ei lähtenyt käyntiin kunnolla. Uutisointikaan ei asiaa helpottanut. Se on erittäin surullista, sillä Redi on oikeasti ihan huippu ostoskeskus. Onhan se nyt monimutkainen ja haasteellinen mutta itse osaan siellä liikkua hyvin ja jotenkin aina kun tänne tulee, tulee sellainen fiilis, että on ulkomailla.

Itse suosittelen Rediä ihan kaikille, se on mahtava paikka, suojainen, kyllä, myös sokkeloinen mutta se jotenkin luo myös turvallisen fiiliksen. Ja se on iso juttu, että on tuo kattoterassi. Siellä on aika kiva viettää aikaa ja puuhastella. Lapsille on aika mahtava leikkipaikka siellä myöskin. Tervetuloa Rediin, oikeasti!

Vuosi sitten syntyi keltainen mekko ja nyt se on vihdoin ollut käytössä ja vihdoin blogin sivuilla. Ja ei, kaikkea ei ole pakko esitellä täällä ja paljon on sellaisia, joita ei tule blogin sivuille asti mutta silti haluan ihan itsenikin vuoksi saada talteen omia töitäni. Blogi on niille se paikka, jonne saa kokoelmat kivasti esiin.

Mukavaa päivää kaikille!

-Melissa-

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana mekko. Keltainen on ihanan pirteä väri 🙂

 2. tuulanneli kirjoitti:

  Ihana mekko ja todella kaunis kukkakuosi! Kiva väriyhdistelmä keltaista ja ruskeaa 🙂

 3. Helena kirjoitti:

  Kaunis mekko kaikella loistossaan. Hauskat ja selkeät kuvat.

 4. Minna M / kiljustenblogi kirjoitti:

  Ihana mekko! Minulle iski tänä kesänä keltaisen kaipuu. Pöödyin ostamaan keltaisen kukallisen kimonon ja keltaisen 80-luvun tyylisen muovikassin.
  Ja ihana kesäfiilis tuli näistä kuvista.

  • villananna kirjoitti:

   Keltainen on niin ihana väri. Itse tykkään eniten murretusta keltaisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *