Hae
VillaNanna

Farkkujen jämistä tehdään uudet farkut

Farkkujen jämistä tehdään uudet farkut

Farkkujen jämistä tehdään uudet farkut, haaremimalliset. Mitä isompi haaraosa, sen parempi, tosin näissä ei nyt niin iso haaraväli lopultaan tullut. Nämä farkut olen valmistanut jo viisi vuotta sitten ja näitä tulee käytettyä paljon. Parastahan näissä farkuissa on se, kun ne muuttuvat aina sen mukaan mitä muuta päälle laittaa.

Farkkujen jämistä tehdään uudet farkut

Näihin ei ole mitään kaavaa tai ohjetta. Valitse yläosaksi itsellesi sopiva yläosa, hieman löysähkö, jotta farkut pääsevät valumaan hiukan alaspäin. Sen jälkeen vain lisäillään osia sopivasti. Näitä pitää koko ajan sovittaa, että saa homman toimimaan. Toki haaremiosan muotoa voi lainata kaavoista halutessaan, mutta se ei ole mitenkään pakollista. Suosittelen käyttämään aika ohuita farkkuja tässä projektissa, mutta sellaisia joissa ei ole joustoa.

Ihan siis ohuita perusfarkkuja kannattaa haalia tähän projektiin, jos haluaa tehdä tällaiset hauskat kesäfarkut. Itse olisin voinut ehkä hiukan muokata etukappaletta, sillä nykyään se hiukan pussittaa, johtuuko sitten lihomisesta vai mistä, mutta pientä pussitusta on alkanut ilmetä housujen etupuolella. Eli aika tarkka saa olla sen kanssa miten yhdistää kappaleet toisiinsa.

Kannattaa hyödyntää tuonne lahkeensuuhun farkkujen vyötärökaitaleet, tulee upea katseenvangitsija. Minusta lahkeet ovatkin näiden housujen parasta antia. Niihin osuu silmä ensimmäisenä kun katsoo millaiset vaatteet on päällä toisella.

Korkkarit tai lenkkarit

Olen käyttänyt näitä farkkuja ihan kaikenlaisten vaatteiden kanssa ja jalkaan sujahtaa helposti lenkkarit tai korkkarit. Riippuen minne olen menossa ja mitä tekemässä. Mieluiten ehkä kuitenkin tykkään käyttää näitä ihan näin rennosti vain t-paidan ja Dr. Martens sandaalien kanssa. Nykyään tuntuu sille, että meikäläisellä on aina nämä Vossit jalassa. Ne nyt vaan on ihan parhaat jalassa. Ei hierrä, eikä purista vaikka tällaisella kelillä voi jalat vähän turvota enemmän mitä normaalisti.

Kannattaa siis testailla eri tyylien kanssa näitä housuja. Sopii myös käyttää erittäin rönsyilevän bohotyylin kanssa. Tai voi yhdistellä kaikkea söpöä romanttista. Kaikki käy kun laittaa käymään. Ja tosiaan kenkinä käy myös ihan kaikki mahdolliset tyylit. Kokeilua ja testailua vain. Ei muuta. Farkut sopii myös kaiken ikäisille ja kokoisille.

Farkkujen jämistä tehdään uudet farkut

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Kaksi vanhaa tuunausta

Vanhoista farkuista hame

Farkkujämien tango

8 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Ompa erikoiset ja kauniit! Kauanko noiden tekemiseen meni, oliko helppoa? Mistä löydät inspiraation näihin aina? ?

    • villananna kirjoitti:

      Näihin taisi mennä päivä, kun piti kokeilla ja purkaa ja taas ommella ja kokeilla. Monesta asiasta saa sen inspiksen kun katselee nettiä tai vaan sitä materiaalia.

  2. Marjut kirjoitti:

    Noihin tosiaan voi yhdistellä tyylin kuin tyylin. 🙂

  3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    en kestä miten kekseliäs oot!! 🙂

  4. Diiskuneiti kirjoitti:

    Sinä se kyllä keksit aina kaikkea. Ihanan rennot kesäpöksyt tuli 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *