Hae
VillaNanna

Asun hinta 8€

Minulla alkaa olla jo niin tuolla vaatekaapissa, että lähes kaikki vaatteet on joko hankittu kirpparilta tai tuunattu ilmaisosaston vaatteista. Lähes kaikki vaatteet on myös sellaisia, että niitä voi yhdistää minkä kanssa vain. Toki hametuunaus on tehty mekosta, jonka olen ommellut joskus aikaa sitten. Kangas löytyi Eurokankaasta ja maksoi siihen aikaan 25/kg, on puuvillaa. Eli aikaa on kulunut sen ompelusta kymmenisen vuotta. Siksi en sitä nyt tähän edes laske. Hameen tuunauksen olen tehnyt muutama vuosi sitten ja siitä olen tehnyt myös postauksen, sitä voi käydä katsomassa täältä.
Myös pääläni oleva paita on aikaisemmin täällä esitelty ja taitaa olla myös tarve jossakin kohtaa tehdä myös ohje miten olen sen tuunannut. Paidasta tehdyn postauksen voi käydä katsomassa täältä.

Välillä on tullut mietittyä, että onko ok näitä vanhoja tuunailuja nostaa tällä tavalla esiin ja tehdä niistä uusi postaus mutta tavallaan on myös pyydetty erilaisia tapoja yhdistellä näitä tuunauksia tai kirppislöytöjä. Minulle tulee aina sellainen Lumppumaakarin ekstaasi kun huomaan, että päällä on mahdollisimman paljon tuunattua sekä kirpparilta ostettua. Aika mahtava fiilis silloin. Asiasta olen kirjoittanut aikaisemmin täällä.

Miten tuo hinta asulle määräytyi? En siis laskenut kangasta ollenkaan, koska se on jo aikaa sitten hankittu ja mekko myös aikaa sitten muutettu hameeksi sekä topiksi. Laskin asun hinnan vain lähivuosina ostettujen kirppislöytöjen mukaan. Myös tuo H&M sateenvarjo on noin 10 vuotta vanha, enkä edes muista sen hintaa, että antaa senkin olla ihan vain yksi rekvisiitta. Hameen alle ei tarvitse laittaa edes tyllihametta kun paidan helma on niin tönkköä, että nostaa hametta kivasti puffiksi.

Asuun listasin siis kaikkinensa:

 Paita, ilmainen
Hame, omasta kaapista, vanha
Korut, vanhoista materiaaleista
Lompakko, Kontti 3€
Kengät, Kierrätyskeskus, 5€
Neuletakki, tyttären vanha
Kuvat otettiin eilen Turussa, jossa kävimme nopeasti hoitamassa pari tärkeää asiaa. Kesäinen Turku on todella kaunis ja vaikka satoi, niin tunnelma oli mahtava. Turku on upea turistikohde kesällä ja suosittelen siellä käyntiä paljon. Jokiranta muuttuu koko ajan ja nähtävää on paljon. Nyt  tosin meillä ei ollut ylimääräistä aikaa kuin muutama tunti, joka tietenkin käytettiin sekin syömiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *