Hae
VillaNanna

Nahkalaukku joka kaikilla oli nuoruudessani

Nahkalaukku joka kaikilla oli nuoruudessani

Nahkalaukku, joka kaikilla oli nuoruudessani on tarina siitä, miten löysin jotain mitä olen aina halunnut. Laukku, jonka vuoksi näin vihreää ympärilläni monet vuodet kun kaverit sellaista kantoi olkapäillään. On muuten sitten ainoa asia, josta ikinä olen muita kadehtinut. Ajatelkaa, se oli laukku.

NahkaLaukku joka kaikilla oli nuoruudessani

Kasarilla oli muotia nuorten keskuudessa nahkalaukku, jossa oli edessä joko kaksi solkea tai yksi. Kaikilla cooleilla tyypeillä oli sellainen. Itse en millään tavoin kuulunut siihen ryhmään, enkä muutoinkaan välittänyt kuulua mihinkään porukkaan. Mutta tämä laukku aiheutti minulle aina vihreää ympärilleni kun  sen näin jollain olkapäällä keikkumassa. Minä niin olisin sellaisen halunnut. Todellisuudessa en muista, että olisin koksaan edes maininnut asiaa äidilleni. Mutta mielessäni sitä ajattelin.

Laukku jäi muistoihin, mutta kulki aina mukanani, useasti huomasin kirppareilla, että kuljeskelin laukkuosastoilla etsien tutun näköistä laukkua, jota en koskaan löytänyt. En kertonut asiasta miehelleni, sillä en ole halunnut näyttää enempää sekopäiseltä mitä jo olen. Eli laukku pysyi salassa edelleen. Vähän kuin salarakkaus…

Laukku joka kaikilla oli nuoruudessani

Nahkalaukku löytyi, mitä sitten kävi?

Sitten, tässä elokuussa kiersimme ilmaisosastoja ja kaivelin laukkulaatikkoa. Satuin huomaamaan tutun värin pilkottavan laukkujen seassa. Sydän hyppi ja takoi kuin viimeistä päivää. Laatikolle riensi toinenkin nainen ahnaasti tunkien kätensä laatikkoon. Katsoin naista tuimasti ja hän katsoi minua takaisin vähintäänkin yhtä tuimasti. Nainen nappasi tutun näköisestä hihnasta ja veti laukun esiin. Nainen tarkasteli laukkua hetkisen, pidättelin hengitystä ja sekavat tunteet nousi pinnalle. Mitähän hemmettiä, se on mun laukku, ajattelin ja samassa nainen viskasi laukun takaisin laatikkoon. Nappasin laukun nopeasti itselleni.

Toki laukku on saanut ajan mittaan osumaa, mutta ei mitenkään pahasti, joten sitä voi edelleen hyvin käyttää. Osumat on kaikki sisäpuolella. Vähän väriä irronnut jostakin ja vedet valuneet. Laukku lähti kaikesta huolimatta mukaani. Putsauksen ja huollon jälkeen, laukku pääsi heti käyttöön. Ensimmäisen kuvat näitte koostepostauksessa, jossa esittelin ilmaisosaston löytöni. Nyt minulla vihdoin on tämä laukku eikä haittaa mitenkään, että se oli muotia silloin kasarilla. Nyt en enää näe vihreää, se viimeinenkin vihreän sävy on kadonnut silmistäni.

Neule, hame ja laukku: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto.

Nahkalaukku joka kaikilla oli nuoruudessani

Rentouttavaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

6 kommenttia

  1. Tuula's life kirjoitti:

    Minullakin on ollut vastaavanlainen laukku. Muistan kun sen muutossa pois pakkasin. Kiva laukku. Omaa tyhmyyttäni heitin pois. Mukavaa viikonloppua!

  2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Ehkei juuri tuollainen, mutta tuon värinen laukku kyllä minullakin on joskus ollut! Sittemmin olen yksinkertaistanut kuviota ja lähes kaikki laukkuni ovat mustia, mitä nyt joukossa joku mustavalkoinen.

  3. Mira / Blinger Shimmer kirjoitti:

    Tuo on todella ajaton ja käytännöllinen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.