Hae
VillaNanna

Stadin miljonääriäidit

Stadin miljonääriäidit

Heitä Stadin miljonääriäidit rooli päälle ja lähteä katsomaan miltä maailma näyttää. Tässä korona tilanteessa on hyvä välillä leikkiä, eikä ottaa niin vakavasti kaikkea. Siksikin, koska tiedetään, että tilanne ei tästä ainakaan hetkeen parane, joten pitää varautua itse jo tilanteeseen. Tästä syystä minä ja kaverini muutuimme hetkeksi Stadin omiksi miljonääriäideiksi ja lähdimme shoppailemaan ja nauttimaan elämästä hetkeksi.

Joskus on siis aikuisenkin hyvä lähteä leikkiin mukaan ja heittää rooli päälle, ja antaa virran viedä. Tekee niin hyvää. Elämä on ollut pitkään hyvin rajoittautunutta sekä ilokin tuntuu kadonneen arjesta, niin paljon asioita muuttunut ja siksi pienetkin hetket kannattaa hyödyntää, eikä tällaisessa ole mitään pahaa.

Stadin miljonääriäidit

Kuva: Carita

Stadin miljonääriäidit

Kuva: Carita

Stadin miljonääriäidit

Stadin miljonääriäidit

Meidän päivä alkoi pienellä sähläyksellä, oltiin jo hyvän matkaa menossa, kun oli käännyttävä takaisin kun minulla jäi kotiin hyvin tärkeä asia, jota ilman ei kyllä shoppailla yhtään mitään. Joten ei muuta kuin auto ympäri ja takaisin Melissan maailmaan. Onneksi päästiin lopulta kunnolla matkaan ja hauskaa oli, saatiin shoppailtua ja nautittua hiukan herkuistakin samalla.

Meidän reissu keskittyi Fredan alueelle ja kolme ihanaa myymälää kävimme läpi. Itse tein aika kivat löydöt ja keverini myös, pääsi myös hivenen ulos omasta laatikostaan. Se on muuten niin vapauttavaa, saada kaadettua seinät ympäriltään, jotka on ihan itse mennyt rakentamaan. Minäkin teen sitä jatkuvasti mutta lopulta kaadan ne, kun ahdistaa liikaa.

Myymälät:

Mitä löysin:

 • Toppapuvun (oikeastaan kaverini löysi sen minulle), UFF 5€
 • Housut, 2xpaita, Préporté yht. 23.50€
 • Mekko, toppi, nahkahousut, relove yht. 47.40€

Upeita juttuja ja rahaa nyt ei liikaa mennyt, Relovessa nautimme myös ostosten lisäksi välipalaa viinilasillisten kera. Sen jälkeen olikin mahtavaa viedä upeat ostokset kotiin. Ja miten tämä liittyi Stadin miljonääriäiteihin? Ei mitenkään, se oli vain hauska kommentti mieheltäni kun lähdimme meidän pihasta ajamaan kohti seikkailua.

Tähän olikin kiva päättää hetkeksi tuo maallinen meno ja meininki, koska korona ja keksiä muita vaihtoehtoja sitten kotiväen kanssa. Yritetään vielä rutistaa ja kiristää vöitä, ehkä pian päästäisiin jo lähes normaaliin, matkustamaan yms. Siksi nyt tämä oli meidän viimeinen shoppailureissu hetkeen. Pidetään huolta toisistamme!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Ihanan tunnelmallinen Relove

Village vintage

Kierrätysmuoti on paras muoti

14 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Hih, vähän ihmettelin tuota otsikkoa;D Hauska roolileikki , ja tuo keltainen haalari on ihana!

 2. Nora kirjoitti:

  Tuo keltaisen haalarin merkkiä, Ragazzi myytiin aikoinaan Vaatehuone-nimisessä liikkeessä.

  Tuo yhden kuvan täytetty rinkeli näytti niin herkulliselta, että rupesi jo tekemään mieli sellaista =)

  Kiva päivä teillä =)

 3. Nora kirjoitti:

  Ragazzi oli yksi Vaatehuoneen omista merkeistä. Muistan hyvin, kun jossain Vaatehuoneen mainoksessa 1990-luvulla mainostettiin juuri tuota vaatemerkkiä. Jokainen vaatehuoneen tv-mainos alkoi ”Simo Vaatehuoneelta, hei”. Täälläpäin oli aikoinaan myös tuon kauppaketjun liike ja äiti osti sieltä meille joskus tuulipukuja (tuulipukuja ostettiin myös mm. Anttilasta tai Seppälästä).

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulle tuli tuosta otsikosta mieleen, että vastoittain olisi jokin tv-ohjelma ollut vastaavanlaisella nimellä. Vai kuvittelenko omiani? 😀

  • villananna kirjoitti:

   Oli pakko googlettaa, miljonääriäidit on kyllä tullut telkkarista mutta en löytänyt tuolla haulla: Stadin miljonääriäidit muuta kuin mun postauksen 😀

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  itse olen myös sillä kannalla, että elämästä voi ja pitää nauttia koronarajoituksista huolimatta. hauska idea ja toteutus! 🙂

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Täytyy vain löytää uusia tapoja nauttia elämästä. Onneksi kevät tulee kohinalla, niin pääsee pian laittamaan kasvimaata ja pihaa.

 6. Jasmin kirjoitti:

  Hyvä että lähditte vähän nauttimaan elämästä! Minä ku halusin mennä hyödyntämään kohta umpeutuvan lahjakortin kauppakeskus Jumboon niin mies saarnasi pitkään että sieltä sen koronan saa jne… no ei tullut juuri sillon mentyä!

 7. Diina-Maria kirjoitti:

  Täytyypä itsekin kokeilla tuollaista leikkiä ? PS. hyviä löytöjä teit ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *