Hae
VillaNanna

Ilmaisosaston salainen maailma

Ilmaisosastot ovat ihan oma maailmansa Kierrätyskeskuksien nurkissa. Niistä löytää lähes aina jotakin mitä tuo kotiinsa. Minulla on nyt kova kerääminen eripari pikkuisia kahvikuppeja, joita nappaan aina mukaani, jos sellaisia sattuu olemaan hyllyllä otettavina. Varsinkin kukkakuvioisia ja otan välillä myös suloisia tasseja, joitka sopii hyvin kun kuvaan jotain kivaa esimerkiksi Instagramiin. Tällaisten kuppien kanssa on kiva fiilistellä, nauttia kahvinsa ja croisanttinsa ja leikkiä olevansa vanhan ajan aristokraatti, pukeutua asiaan sopivasti romanttiseen leninkiin ja ”turkis”stoolaan, lierihattu päässään ja pitsihansikkaat kädessä.
Tällaiseen kaffepöytään pyöräytetään nopeasti croisantteja, minulla oli muutama ylimääräinen levy pakkasessa ja sellaisista voi tehdä lähes mitä tahansa kahvipöytään, tällä kertaa kun mitään muita aineksia ei ollut, paistoin croisantteja. Ne sopi vallan mainiosti tähän hommaan. Kahvihetkestä tuli erittäin romanttinen ja suloinen. Kyllä, minä suosittelen välillä leikkimään ja hassuttelemaan, siitä tulee niin kiva mieli. Keksiä itselleen tarina ja luoda ympärilleen aika, jonne muille ei ole asiaa.

Kierrätyskeskuksen löytöt:
Jalallinen tarjoiluastia 3€
Kaffepannu 3€
Kukkakupit, ilmaisosasto
Tassi, ilmaiosasto
Helmet, Kierrätyskeskus, nippu 1€
Tuunattu tarjotin

Ilmaisosastolta löytyy vaikka mitä mielenkiintoista, varsinkin Nihtisillan ja Suomenojan myymälöiden osastoilta. Käyn niin vähän nykyään Kyläsaaressa, etten tiedä mitä kaikkea siellä on ilmaisosatolla nykyään. Mutta isommissa myymälöissä on isommat ilmaisosastot ja löydettävää piisaa. Kunnon aarteenetsintää. Sitä se todella on, aarteenetsintää. Ilmaisosastolle ei mennä sillä ajatuksella, että etsin sitä ja tätä, sillä sitä tätä ei löydy, vaan sinne mennään sillä ajatuksella, että siellä on kaikenlaista ja katsotaan mikä lähtee mukana kotiin. Millaiseen tarinaan mikäkin tavara seuraavaksi sopii. Minun suloiset kaffekupit sopii romanttiseen aristokraatin kaffehetkeen…

Mukavaa tiistaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *