Hae
VillaNanna

Teinihaalarit viisikymppisellä

Teinihaalarit viisikymppisellä

Ovatko teinihaalarit ihan ok varustus tällaiselle viisikymppiselle naiselle? Tai oikeastaan tuota maagista lukua lähenevälle naiselle? Minähän nyt kuitenkin täytän 50 vasta syksyllä, niin ei sitten haittaa tämä asu yhtään. Nimittäin tämä oli sellainen asu jonka ompelin ihan vartavasten tätä reissua varten. Asuun kuuluu puhvihihainen t-paita sekä lappushortsit.

Teinihaalarit viisikymppisellä

Pieni nippelitieto, että minulta löytyy monenlaisia lappuhaalareita, tykkään niistä paljon. Olen aina tykännyt ja tulen aina tykkäämään. Lappuhaalareissa on sitä tiettyä pellemäistä fiilistä mutta ovat silti niin ihanan mukavat päällä. Löytyy minulta ne modernimmat versiotkin parina kappaleena, mutta tykkään enemmän jälleen kerran näistä over size mallisista, hiukan lapsellisista ja lapsekkaista lappuhaalareista.

Kaavatiedot:

 • Puhvihihainen paita: Suuri käsityö 6-7/2005
 • Lappushortsit: Miss B kesä 1994

Kankaita ei olla ostettu tähän tarkoitukseen, vaan hyödynsin materiaalit, joita jo löytyy kaapista. Tämä onkin ihan paras tapa saada nyt vaatteita kaappiin ja kankaat pois kaapista. Tekee kaikesta siitä mitä jo on. Lappushortsien kangas on löytynyt jokin aika sitten Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Vielä silloin kun sen nappasin mukaani, en tiennyt mitä siitä teen mutta nyt kun sain inspiksen lappuhaalareihin, niin tämä kangas oli ensimmäisenä mielessä. Koska kaava on vintage kaava ja malli hyvin iso, niin meinasi käydä huonosti, eikä kangas meinannut riittää alkuunkaan. Onneksi kuitenkin pienen säätämisen jälkeen kangas riitti kuin riittikin.

Että mitä mieltä olette? Voiko teinihaalarit sopia viisikymppiselle naiselle?

Teinihaalarit viisikymppisellä

Rosoista romantiikkaa

Tämä asu on kyllä niin minua kuin olla ja voi, tämä on sellaista rosoista romanttista pukeutumista, johon lisäsin vielä minun lempikenkäni, Dr Martensin sandaalit ja hiukset tiukalle pikku Myy nutturalle. Näiden lappushortsien kanssa menee kyllä muitakin paitoja hyvin, kuten poolot ja pitsipaidat. Voisin myös yhdistellä eri kuoseja toisiinsa näiden kanssa. Joko ihan perusilmeellä tai sitten hyvinkin romanttisesti. Tosin jotenkin ihastuin nyt tähän t-paitaani niin, että se saa nyt olla yksi perusvaatteeni, jonka yhdistelen ihan kaikkeen.

Virkattu hiusdonitsi sopii hiuksiin aina. Sen jälkeen kun viime vuonna innostuin virkkailemaan hiusdonitseja, niin mitään muita en enää oikein sitten käytä. Paitsi silloin kun laitan lettejä. Mutta muuten käytän vain näitä itse virkattuja. Eipä ole hiukset katkeilleet samoin kuin tavallisten hiuslenkkien kanssa. Nää on niin parhaat kaikista. Ohjeet löydät alla olevasta linkistä:

Virkatut hiusdonitsit

Näihin ei mene kuin hetki ja toinen vinkki on sellainen, että jos löytyy hiuslenkkejä, joita ei syystä tai toisesta voi käyttää, niin tekee niistä hiusdonitseja ja homma toimii jälleen täydellisesti, ei mene rahat hukkaan, eikä rahat.  Suosittelen aina ensin katsomaan oman kaapin perukoilta mitä sieltä löytyy ja tekee niistä. Nimittäin yllättävän paljon kaikkea aina löytyy sieltä omasta kaapista sellaista mistä voi tehdä jotakin uutta ja toimivaa.

Vanhat kelvottomat hiuslenkit

Jos ohjeet eivät onnistu, niin Instagramissa on video-ohje miten olen tuollaisen donitsin tehnyt. Linkki videoon löytyy tästä linkistä. Video on pitkä ja siinä höpötetään paljon, mutta ainakin näkee miten teen nuo lenkit ja sen jälkeen ne osaakin tehdä silmät ummessa.

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Farkkuhaalarit vanhoista farkuista

Pellavahousuista lappuhaalarit

Kaksi vanhaa tuunausta

2 kommenttia

 1. Sirpa Oksanen kirjoitti:

  Heippa!
  Haalarit on juuri passelit sinulle!
  Mun mielestä on nykypäivänä ihan turhaa miettiä minkälainen vaate sopii minkäkin ikäiselle😊. Itse käytän vaatteita joista pidän ja jotka ovat mukavia ja ihania just mulle!! Vaate-,ikä- ja vartalorauhaa kaikille!
  Toivottelee Sirpa vm 1960

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.