Hae
VillaNanna

Me lähdettiin treffeille

Lääkärin määräyksestä minun piti keskittyä kaikkeen mukavaan ja siksi me lähdettiin treffeille ja  teki kyllä hyvää nämä treffit. Siitä on nimittäin aikaa kun ollaan miehen kanssa päästy kahdestaan yhtään mihinkään. Työt vie niin ison osan elämää ja kun teemme pääasiassa töitä eri aikaan päivästä, ei sitä yhteistä aikaa oikein ole. Joskus ehtii vaihtamaan autossa pari sanaa ja se on siinä.

Toki asiat ovat nyt korona aikaan vähän paremmin kun meillä on muutettu kaikki työvuorot päivävuoroiksi, mutta odotellaan kovasti, että päästäisiin tekemään töitä ihan kunnolla ja aloittamaan töissäkin normaali arki. Se sitten taas vie sitä yhteistä aikaa koko perheeltä pois, ei vain parisuhteesta.

Me lähdettiin treffeille

Me lähdettiin treffeille

Me ei tehty mitään pitkää juttua, vaan lähdettiin syömään Santa Fè ravintolaan. Valittiin kolmen ruokalajin menu ja syötiin ihan rauhassa. Tällaiset hyvin pienetkin asiat ovat hyvin tärkeitä parisuhteessa. Jos pieniä hetkiä ei ole, ne on varastettava sieltä täältä, että voi pitää yhteyden toiseen ihmiseen, toiseen aikuiseen. Joskus pitää voida irtautua, vaikka vain lyhyeksi aikaa ja olla kahdestaan. Se pieni hetki voi muuttaa asioita, voi löytää toisen kiiren keskeltä.

Meille on ollut aina tärkeää liikkua niin perheenä kuin myös kahdestaan. Nykyhetki tosin tuottaa sen verran haasteita, ettei sitä yhteistä aikaa ole enää noin vain saatavilla.Siksi sellaiset hetken on välillä pakko luoda, vaikka olisi mikä. Se antaa myös niin paljon, muistaa myös miksi sen toisen ihmisen kanssa on alunperin mennyt naimisiin.

Miten pukeuduin?

Alunperin olin valinnut treffimekon, jonka olen ostanut kesän lopulla Relovesta, mutta en sitten laittanutkaan sitä päälleni, vaan halusinkin pukeutua rennosti ja mukavasti. Siitä syystä vetaisin jalkaani vanhat leggarini ja juuri uuden UFFista ostamani neuleen. Ja näin tästä tyylistä tulikin ihan lempaprini ja minulla oli niin hyvä olla asuni kanssa. Neule on niin ihanan lämmin ja vaikka on suoraan minun omasta nuoruudestani ja olen pukeutunut aikanaan samanlaisiin paitoihin, niin se ei haitannut minua yhtään. En tuntenut oloani vanhaksi, tai tyylittömäksi. Vaan oloni oli ihan toinen. Paita on melkein yksi voimavaatteistani nyt.

Me lähdettiin treffeille

Me lähdettiin treffeille

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Talvilomaseikkailu

Halla neulepusero

Kuka minä olen?

14 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Oi mekin käytiin miehen kanssa viikonloppuna treffeillä, aamupäivän aamupalatreffit.
  Tärkeää ottaa kahdenkeskistä aikaa välillä ja sen ei kuitenkaan tarvi olla mitään kovin ihmeellistä ❤️

  Outi Karita
  https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

 2. Jael kirjoitti:

  Ihanaa että löysitte aikaa mennä treffeille, tosi tärkeää tuollalnen kiva yhteinen aika. NÄtti myös tuo jumpperisi:)

 3. myprojectisme kirjoitti:

  Ihanaa että saitte treffit järjestettyä ❤️

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Treffit on ihania! Mekin käytiin pari viikkoa sitten miehen kanssa syömässä Morrisonissa salaatit ja juotiin viiniä – ihanaa ja rentouttavaa! <3

 5. HENNA kirjoitti:

  Vaikuttaa erittäin onnistuneilta treffeiltä! 🙂 Ne on kyllä välillä tärkeitä parisuhteelle <3

 6. riitta reissaa kirjoitti:

  Varmasti virkisti! Mukavan rento ja maukas meininki teillä näkyy olleen! Vähän lämpöä talveen:).

 7. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Yhteinen aika ja tekeminen on korvaamattoman tärkeää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *