Hae
VillaNanna

Inhokki paitani

Inhokki paitani

Inhokki paitani, niin se on se paita, jota nyt satun inhoamaan ja paljon. Syytä en oikein osaa edes sanoa, mutta se nyt kuuluu niihin vaatteisiin, jotka jää aina kirpparille. En osta tällaisia koskaan. Mikä ei tunnu heti lempivaatteelta päälläni, saa jäädä ilman uutta kotia.

Inhokki paitani

Tämän paidan tarina alkoi muutama viikko sitten, kun päätin yhdistää tilkkulaatikon tilkun sekä tuunauskasassa olevan rikkinäisen neuletakin yhdeksi paidaksi. Jo aika alussa tajusin, että tästä paidasta ei tule minun lempparia. Valitettavasti tilkku oli niin pieni, että minun oli jatkettava yksi kohta neuleella ja myös hihat piti jatkaa toisella neuleen osalla. Ensin toki ajattelin, että noh, näitä tilkkuvaatteita minulla on ennestäänkin, joten eiköhän se siitä. Lopulta paita valmistui ja lopputulos oli… Hmmm, ei niin kiva.

Paita makaili sen jälkeen muutaman päivän tuunauspinossa, kun halusin vielä yrittää. Nappasin paidan kainalooni ja toiseen käteen otin nahkakassin, jonka sisällä on kirjailulankoja. Mietin, että jos kirjailen paitaa, niin se saattaa herätä eloon. Joten neula käteen ja hommiin. Sain lopulta valmiiksi hassuja kukkia etukappaleen pääntielle. Ja ei, en tykännyt edelleenkään. Minua häiritsi lisäosa paidan helmassa ja muutenkin paita oli eih…

Muutaman päivän kuluttua…

Jälleen paita sai lojua tuunauspinossa muutaman päivän, jolloin ajattelin jälleen, että jos nyt kuitenkin saisin homman luonnistumaan jotenkin. Jos sen lisäosankin kirjailisi? Jos kerran häiritsee, niin tuodaan lisäosa kunnolla esiin. Ja jälleen paita kainaloon ja nahkalaukku toiseen ja neula esiin. Pakersin muutaman päivän jälleen ja kyllästyin. Kohta on siis keskeneräinen. Meni moti ihan kokonaan. Ei tästä lempparia tule vaikka miten yritän tätä pelastaa.

Ongelma on suuri, mitä ihmettä tälle nyt teen? En halua paitaa kuitenkaan leikellä enää, sillä paidassa on kirjailut, vaikka langat on hankittu kierrätyskeskuksesta ja maksoivat vähän, niin en silti halua heittää hukkaan niitä. Joten paita on jälleen leputtelemassa itseään tuunauspinossa. Jotenkin säälittää tuo paitaressu, mutta minkäs teet. Näin voi käydä, vaikka miten ajattelee, että kyllä se siitä sitten. Kyllä minä vielä innostun, VAAN KUN EN INNOSTU! Joten sen pituinen se ja loput aamupostissa.

Inhokki paitani

Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Pitätossula kirjoitti:

    Wau, mikä muutos vaatteelle! Tyylikäs ja uniikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.