Hae
VillaNanna

Me muutamme

Yksi luku on elämässämme päättynyt ja uusi luku aloitetaan kesäkuussa. Me nimittäin muutamme ihan uuteen kotiin, ihan uudelle alueelle Helsingissä. Pysymme silti tässä pihjois-Helsingin ympärillä mutta kotimme on lähempänä Haltialan tilaa mitä nyt. Onneksi myös Vantaanjoki virtaa edelleen lähellä, eli ei paljon muutu kuitenkaan. Ikävä tulee meidän parveketta, parveke-elämää mitä olemme saaneet viettää vuodesta 2012, mikä upea matka se on ollutkaan. Mahtavat naapurit, mieletön matka kaikkeen uuteen. Kaipaamaan jään myös laitureita, jotka ovat tuossa meidän lähellä, kuvia olette saaneet nähdä monene monta näinä muutama vuonna. Ikävä jää, se on totta. Tämä alue on ollut aivan ihana elää ja kasvattaa lapset.

Mutta uusi kotimme on myös halutulla alueella, meillä on oma pikku piha, kaksi kerrosta ja lämmin tunnelma. Kesällä keskitymme lähinnä pihan laittamiseen ja piha elämään tutustumiseen ja vasta syksyllä aletaan laitella muuten asuntoa kuntoon, sellaiseksi meidän näköiseksi. Vähän tapettia seinille ja ompelutilan rakentamista. Tällä kertaa tilani on todella pieni mutta enemmän poissa jaloista. Mikä on erittäin hyvä juttu. Tästä alkaa taas ihan uusi matka, matka, josta odotan aika paljon. Minulla on aikaisemmin ollut erittäin huonoja kokemuksia rivarielämästä mutta annan tälle nyt mahdollisuuden. Elän toivossa, että koti tulee näyttämään yhtä hassulle mitä se on nytkin.

Hei hei, ihana vanha koti, palvelit hyvin tarkoitustasi!

Nautinnollista lauantaita!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *